Erdoğan'ın masasındaki Ankara seçim anketi açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Erdoğan'ın masasındaki Ankara seçim anketi açıklandı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki Ankara anketi açıklandı. İşte gelen son dakika bilgileri ve seçim anketi sonucu.

Siyaset 15 Mart 2024 0
Erdoğan'ın masasındaki Ankara seçim anketi açıklandı

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki Ankara anketi.

Cnn Türk ekranlarına konuk olan AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin bir son dakika açıklamasında bulundu. Canlı yayında konuşan Şahin, Ankara için anket sonucunu duyurdu. Söz konusu anketin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da sunulduğu öğrenildi.

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlere 16 gün kala tüm partiler ve bağımsız adaylar sahada çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar devam ederken en merak edilen konu ise Ankara'da anketlerde son duruma yer verildi.

İSTANBUL'DA SON DURUM NEDİR?

Yapılan açıklamada Şahin, "Murat Kurum kararlılıkla devam ediyor. İstanbullu seçmenlerin bunu gördüklerini ve sandıkta da bunu bu şekilde göreceklerini düşünüyorum" dedi.

ERDOĞAN 24 MART'TA İSTANBUL'DA MİTİNG YAPACAK

Şahin yaptığı açıklamada 24 Mart tarihinde Cumhurbaşkan Erdoğan'ın İstanbul'da miting yapacağını söyledi.

ANKARA

Ankara'daki çalışmalara ilişkin bilgiler veren Şahin, Mansur Yavaş'ın seçim öncesi verdiği vaatleri yerine getirmediğini söyledi. Anketlerde de önde olduğunu söyleyen Şahin, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Siyasi zaferle bu seçimden çıkacağımızı düşünüyoruz. Anketler Kılıçdaroğlu'nun da yüzde 60 ile cumhurbaşkanlığını kazanacağını söylüyor. Hala ne yüzle konuşarak bu sonuçları paylaşıyorlar, "Ankara'da seçimler bitti" gibi hezeyanlarda bulunuyorlar anlamıyorum.

18 Ocak'ta Altınok'un açıklanmasıyla birlikte yaptığımız anketlerde durumun başabaş geldiğini gördük. Çok hızlı yol katettik, rehavet olmaması için şu kadar puan oldu demeyeceğim. Ankara'da öndeyiz ama ayağımızı gazdan çekmiyoruz, son sürat çalışmalarımıza devam ediyoruz"

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç