Erdoğan'dan Personel Alımı Açıklaması: Yeni Müjde Geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Erdoğan'dan Personel Alımı Açıklaması: Yeni Müjde Geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan bir açıklama yaptı ve önümüzdeki haftalarda yeni müjdeler açıklayacağını söyledi.

Son Dakika 1 Haz 2022 19:38 16
Erdoğan'dan Personel Alımı Açıklaması: Yeni Müjde Geliyor

Son dakika : Erdoğan'dan müjde açıklaması.

Bugün AK Parti grup toplantısı düzenlendi. Düzenlenen grup toplantısında kürsüye geçen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, önümüzdeki günlerde yeni müjdeler açıklayacaklarını söyledi.

KILIÇDAROĞLU'NA: BU 10 SORUYU CEVAPLA

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu'nun cevaplamasını istediği 10 soruyu şu şekilde sıraladı:

"1-PKK'dan YPG'ye bölücü terör örgütünün bütün unsurlarını siyasi uzantıları ile birlikte en şiddetli şekilde lanetliyor mu lanetlemiyor mu?

2- Türkiye'nin PKK ve YPG'ye karşı yürüttüğü sınır ötesi harekatılarını destekliyor mu?

3-NATO üyesi tartışmalarında kendi devletinin izlediği politikaların yanında mı?

4-Türkiye'nin Akdeniz ve Ege'de verdiği milli mücadelede ülkesinin safında mı?

5-Dünyanın yaşadığı krizin ekonomik boyutunun ülkemize etkilerine karşı sürdürdüğümüz mücadeleye ilkesel düzeyde destek veriyor mu?

6-Mahkeme kararlarıyla yalan olduğu tescillenmiş iddiaları kenara bırakıp siyaseti ülkenin ali çıkarları üzerinden yürütmeye var mı?

7-Siyasi stratejilerini kendi partisinin mensuplarıyla belirlemeye yönelecek mi yönelmeyecek mi?

8-Bu toprakların tüm değerleri sembolleri ile asil bir devletin evladı gibi hareket etmeyi kabul ediyor mu?

9-Partisi içindeki her türlü terör örgütü destekçisi tecavüzcüyü tasfiye etmeyi düşünüyor mu?

10-Yüreği yetip 2023'te cumhurbaşkanı adayı olacak mı olmayacak mı?"

ADAY OLACAK HERKESİ MASADA TOPLADI

Kılıçdaroğlu'nu bir konuda tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, onun rakip olacakları masada topladığını söyleyerek, "Kılıçdaroğlu'nun hakkını yememek lazım. 2023 Haziran ayında yapılacak seçimler için rakip gördüğü herkesi ya aynı masaya topladı ya da ince manevralarla saf dışı bırakmaya başladı. Bu zatın her ağzını açtığında hakkını savunduğu biri cezaevinden 6'lı masanın tüm taraflarına 'Utanmıyor musunuz' diye ayar verdi, süt dökmüş kedi misali hiçbirinin sesi çıkmadı. Herhalde soluk borularını tutan el ses çıkarmalarına izin vermedi. Kimi aday gösterecekleri kendi bilecekleri iştir." dedi. 

GEZİCİLERE TEPKİ

Gezi tartışmalarına da değinen Erdoğan, "Ağaç bahanesiyle çakılan kıvılcım bir anda ülkenin çıkarlarını hedef alan çatışmaya dönmüştü. Dolmabahçe'deki caminin içinde bu eşkıyalar, teröristler bira şişeleriyle caminin içini pisletmişti. Bunlar böyle, bunlar çürük, bunlar sürtük. Gezi olaylarının arkasında hangi güçlerin olduğunu tarih de yazacaktır. Bay Kemal de oradaydı. Çünkü başı çeken oydu. Bunlar ancak terör sevicileri ile beraber. Çünkü kendileri de terör sevici." dedi.

TİP'Lİ VEKİLE SERT TEPKİ

Önceki gün köprüde polisle arasında tartışma çıkan TİP'li vekil hakkında da konuşan Erdoğan, "Dün köprüye çıkıp polislere hakaret edip pankart asmaya çalışan tipler bunun somut örnekleridir. Siyasetçi kılıklı provokatörler yaptıklarını terbiyesizliğin hesabını hukuka verecektir. Bu ne densizliktir. Sen vekil olsan ne yazar? Gelip de Şehitler Köprüsü'nde böyle bir pankartı polise rağmen asamazsın. Astırtmazlar. Ne oldu? Asamadın. Kültür sanat konusunda ülkemize bizden daha çok hizmet getiren limse olmadığına yürekten inanıyoruz. Gezi olaylarının planlı bir kalkışma olduğunu boşuna söylemiyoruz. Boğuştuğumuz pek çok sorunun başlangıç noktası Gezi olaylarıdır." dedi.

"YENİ MÜJDELER GELECEK"

Gelecek haftalarda yeni müjdeler geleceğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstihdamda 30 milyonu geçerek tarihimizin rekorunu kırdık. Enflasyondan kaynaklanan refah kaybını gireceğiz. Önümüzdeki haftalarda yeni müjdelerle milletimizin karşısında olacağız. Bu ülkenin en garip insanının da karnının tok, üstünün pek, gönlünün huzurlu olduğunu görmeden bize rahat uyku uyumak haramdır." dedi.

Bu açıklamaya bakacak olursak müjdenin personel , memur ve işçi alımları konusunda gelmesi ihtimali yüksek. Sizce müjdeler ne olacak? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

Yeni müjde geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (16)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 13 Ay Önce
benim oğlum 7 yıl sözleşmeli er olarak görev yaptı sözleşmesi bitti oğlumun şimdi memurluk hakkı var lütfen oğlumun memuriyet hakkını verirseniz sevinirim nereye iş görüşmesi ne gitsek seçimden sonra diyorlar nolursunuz oğlumun memuriyet hakkını vermenizi rica ediyorum çok zor durumdayız ilgilenirseniz çok mutlu oluruz
Ziyaretçi 15 Ay Önce
typsüreklilikmüjdesini reyizden bekliyoruz sesimiziduyun hakkımızolaniverin sözleşmeverin 4veya dahacok yıl
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Torpile girip taşörona kadro mu verilsin verilmesin
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Typ çalışanlarına kadro müjdesi maduruz
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Typ işkur işimiz daimi olsun