Erdoğan'dan Araba Alacaklara Seçim Müjdesi Geliyor: Ucuza TOGG
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Erdoğan'dan Araba Alacaklara Seçim Müjdesi Geliyor: Ucuza TOGG

Araba almak isteyenler için bir kampanya hazırlığı başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıklayacak.

Taşıt 22 Eylül 2022 09:42 8
Erdoğan'dan Araba Alacaklara Seçim Müjdesi Geliyor: Ucuza TOGG

Araba alacaklara Erdoğan'dan müjde geliyor.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 28 Ekim 2022 tarihinde AK Parti'nin seçim beyannamesini açıklayacak. Seçim beyannamesine 1 ay kala detaylar gelmeye başladı. AK Parti kurmaylarının yaptığı saha çalışmaları sonucunda beyannamenin ekonomi üzerinde kurulmasının kesinleştiği görüldü.

Vatandaşlardan yüksek kiralar, gıdadaki pahalılık , yüksek enflasyon ve diğer birçok konuda ekonomik şikayet dinleyen vekiller, taşıt konusunda yaşanan sorunları da birçok vatandaştan duyduklarını söyleyerek taşıt konusunda bir çalışma yapılmasının elzem olduğu belirtildi.

TOGG BANTTAN İNİYOR

Yerli otomobilin ilk seri üretimi 29 Ekim'de banttan iniyor. İlk seri üretimin banttan inmesi ile birlikte TOGG , taşıt piyasasına girecek. Bu kapsamda bir çalışma hazırlayan AK Parti, yerli otomobil alacak vatandaşlar için bir kampanya hazırlıkladığını bildirdi. 

SEÇİM BEYANNAMESİNDE İNDİRİMLİ ARABA MADDESİ

Gelen bilgilere göre seçim beyannamesinde araba allmak isteyenler için bir madde olacağı , TOGG alacaklara indirimli şekilde aracın satılacağı bildirildi. İndirimli olması durumunda siz TOGG alır mısınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

TARİH VERİLDİ

AK Partili Kandemir yaptığı son açıklamada AK Parti'nin seçim beyannamesinin 28 Ekim günü açıklanacağını söyledi ve "Seçim beyannamesi çalışması bir yandan devam edecek. Bir yandan da vizyonumuzu anlatacağımız bir süreci yöneteceğiz. Bu süreç bağlamında da 28 Ekim'de, Ankara Arena'da Cumhurbaşkanımız kamuoyuyla bir vizyon belgesi paylaşacak." dedi. Açıklamadan haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (8)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
evet alırız
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
100 bin olursa alırım herkes alsın herkes araba sahibi olsun
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Evet alırım
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
evet Allah ın iziniyile alırım
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Tabiki TOGG almak isteriz . Yerli ve Milli Gururumuz . ÖTV ve KDV indirimiyle , Uygun peşinat ve uygun faiz oranlarındaki kredi ile almak istiyoruz . Lütfen kredi verilirken , Kredi notuna bakılsın ve kredi notu iyi olan ve düzenli ödeme yapan vatandaşlara daha düşük faizli kredi tahsil edilsin .