Erdoğan, seçimden sonra yapacağı ilk şeyi açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Erdoğan, seçimden sonra yapacağı ilk şeyi açıkladı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan 28 Mayıs'tan sonra ilk yapılacak şeyi kamuoyuna açıkladı.

Siyaset 25 Mayıs 2023 21:20 0
Erdoğan, seçimden sonra yapacağı ilk şeyi açıkladı

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Mayıs'tan sonra ilk yapacağı şeyi açıkladı.

Kanal D ortak yayınına katılan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan yaptığı açıklamada 28 Mayıs seçimlerinden sonra yapacağı ilk icraatin ne olacağı sorusuna yanıt verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan seçim sornası kabine vurgusu geldi. 

SİNAN OĞAN, CUMHUR İTTİFAKI ÜYESİ GİBİ ÇALIŞMAYA BAŞLADI

Sinan Oğan'ın Cumhur İttifakını destekleme kararını değerlendiren Erdoğan, Sinan Oğan'ın yarın canlı yayına çıkacağını, şimdi Cumhur İttifakının bir üyesi gibi çalıştığını söyledi. Erdoğan açıklamasında “Sinan Oğan, adeta Cumhur İttifakı’nın bir elemanı gibi çalışmalara başlamış durumda" ifadelerini kullandı.

BİZ KAZANIRSAK

Erdoğan yaptığı açıklamada kazanmaları sonrası için "Yeni adımlar atmamız gerekiyor. Terörle mücadele anlayışımız var. Bunu kenara koyamayız. Terör örgütleriyle olan mücadelemizde çok iyi konuma geldik. Güneydoğu'yu Doğu'yu düşünün. eskiden Diyarbakır'da akşam sokağa çıkamazdınız. Buraya terörle mücadele sonucu gelindi. Önceden bu bölgelere yatırım olmuyordu. Terör korkusu kenara çekilince, yatırımcı da 'yatırım yaparım' diyor. 21 yıldır Türkiye'yi bir üst lige taşıyan ehil kadrolar var. 21 yıllık kazanımlara bakarak bölge insanları da yatırımlara girecektir. Savunma sanayisinden Togg'a, Anka'ya Kızılelma'ya bakacak. Bununla tüm milletimizi kast ediyorum. Biz kazandığımızda bu ülkede kimse kaybetmeyecek. Yatırımsa yatırımını yapacak. İstihdamsa istihdamını sağlayacak. Turizmin en büyük yatırım dönemi bizim dönemimiz oldu. Turizmde hedefi 100 milyar dolar olarak ortaya koyduk. Bakanım Mehmet Bey, ciddi başarı ortaya koydu. Ciddi sıkıntılara rağmen. Siyasetin doğasında rekabet var. Biz her alanda bu rekabet teşvik ettik. Rekabeti ortaya koyarsanız yarış başlar. Yarış da bize Türkiye'de ciddi adımlar atmayı getirdi" ifadelerini kullandı.

SEÇİMLERDEN SONRA İLK YAPILACAK ŞEY: KABİNE

Erdoğan, 28 Mayıs'ta seçilmesi durumunda ilk yapacağı icraat sorusuna şu şekilde yanıt verdi: "Öyle bir soru soruyorsunuz ki... İlk icraat, arkadaşlarımızla istişarelerimizi yapıp kabineyi süratle oluşturmamız gerekecek. Oturacağız arkadaşlarımızla değerlendirmelerimizi, üst kurulu, külliyedeki arkadaşlarla değerlendirmeleri yapıp, inşallah ülkemizi büyütecek adımları, beyannamede ne yazıyorsa adımları atacağız"

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç