Erdoğan İmzaladı: Elmadağ POMEM Kapatıldı Koruma Eğitim Merkezi Açıldı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Erdoğan İmzaladı: Elmadağ POMEM Kapatıldı Koruma Eğitim Merkezi Açıldı

7 Nisan Tarihli Resmi Gazete sayısında yayımlanan kararda Elmadağ POMEM'in kapatılacağına yer verildi.

Çalışma Hayatı 7 Nisan 2022 08:50 0
Erdoğan İmzaladı: Elmadağ POMEM Kapatıldı Koruma Eğitim Merkezi Açıldı

7 Nisan 2022 tarihli Resmi Gazete sayısında bir duyuru yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararında 2 önemli gelişmeye yer verildi.


Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yayımlanan kararda Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde önemli değişikliklerin yapıldığı görüldü. Yapılan değişikliklere baktığımızda Emniyet Genel Müdürlüğü'nün doğrudan merkezine bağlı olan bir taşra teşkilatı birimi kuruldu. Ankara 'da EGM'ye bağlı taşra teşkilatı birimi olarak Koruma Eğitim Akademisi Polis Eğitim Merkezi Müdürlüğü kurulması kararı verildi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yayımlanan kararın detaylarına baktığımızda bu müdürlük bünyesine bağlı olarak da 5 şube müdürlüğü kurulmasının kararlaştırıldığına yer verildi.


ELMADAĞ POMEM KAPATILDI

Resmi Gazete'de "Emniyet Genel Müdürlüğünün Doğrudan Merkeze Bağlı Taşra Teşkilatı Olarak Ankara İlinde Koruma Eğitim Akademisi Polis Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Bu Müdürlüğe Bağlı Olarak 5 Adet Şube Müdürlüğü Kurulması ve Polis Akademisi Başkanlığına Bağlı Elmadağ Şehit Mustafa Büyükpoyraz Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğünün Alt Birimleriyle Birlikte Kapatılması Hakkında Karar" başlığı ile yayımlanan kararın devamında ise Elmadağ POMEM ile ilgili bilgiye yer verildi. Buna göre Elmadağ'da bulunan ve Polis Akademisi Başkanlığı bünyesinde olan Elmadağ Şehit Mustafa Büyükpoyraz Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü kapatıldı.


Söz konusu POMEM, tüm alt birimleri ile birlikte kapatıldı. Karar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yayımlandı ve bugünden itibaren geçerli olacak.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç