Erdoğan İmzaladı: Ekonomide Yeni Atamalar Yapıldı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Erdoğan İmzaladı: Ekonomide Yeni Atamalar Yapıldı

Son dönemlerde piyasalarda yaşanan sorunlar, ekonomi yönetiminde değişikliği beraberinde getirdi. Birçok atama yapıldı.

Resmi Gazete Haberleri 28 Tem 2022 01:20 1
Erdoğan İmzaladı: Ekonomide Yeni Atamalar Yapıldı

Erdoğan'dan Ekonomide önemli görev değişiklikleri.

28 Temmuz 2022 tarihli Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile bir dizi kara ryayımlandı. Yayımlanan karara baktığımızda bir atama kararnamesine yer verildiği görülüyor.

Söz konusu atama kararnamesi ile ekonomi yönetiminde önemli bölgelere atamalar yapıldığı görülüyor.  İşte o kararlar:

Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan Ekonomik Pogramlar ve Araştırmalar Genel Müdürlüğüne 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Yasemin Girici atanmıştır. 

Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan Kamu Finansmanı Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnameisnin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Ömer KArademr atanmıştır. 

Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan Muhasebat Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Serkan Yüceer atanmıştır. 

Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan Risk Analizi Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Fatih Mehmet Bal atanmıştır. 

Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Kemalettin Işık atanmıştır. 

Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan Ekonomik Programlar ve Araştırmalar Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Mehmet Ali Köse atanmıştır. 

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Abdullah Yasir Şahin atanmıştır 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığında açık bulunan Başkan Yardımcılığına 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Ramazan Güngör atanmıştır.

Finans7.com  | Ankara 

 

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
O zaman Dolar 2 ye iner bi kaç saate