Erdoğan: Gabar'da on milyarlarca dolarlık petrol bulduk
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Erdoğan: Gabar'da on milyarlarca dolarlık petrol bulduk

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı son dakika açıklamasında Gabar'da bulunan petrole değindi.

Emtia 2 Mayıs 2023 19:05 0
Erdoğan: Gabar'da on milyarlarca dolarlık petrol bulduk

Son dakika: Erdoğan petrol bulunduğunu açıkladı.

Konya'da düzenlenen mitingde açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bulunan yeni petrole dair detaylar verdi.

Açıklamasında kalabalığa seslenen Erdoğan, "Şimdi Konya'da 140 bin kişi var. Antalya'da 100 bin kardeşimiz vardı. Bay bay Kemal yanındakilerle birlikte bunlar emri nereden alıyor, Kandil'den alıyor. Biz de emri Allah'tan alıyoruz. Konya gereken dersi 14 Mayıs'ta verecektir. Maşallah yine meydanlara sığmayan bir Konya görüyorum karşımda. Bu meydanda iradesine, istikbaline sahip çıkan bir Konya görüyorum. Sevdanız için her birinize şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum. Konya'nın 'hayır' dediğinden hayır gelmez, Konya'nın 'evet' dediğine de şer bulaşmaz. Konya birliğimizin sembolü olduğu gibi Türkiye Yüzyılı'nın da teminatı olacaktır" dedi.

100 BİN VARİL PETROL

Erdoğan açıklamasının devamında günlük 100 bin varillik petrol bulunduğunu, yeni keşfin on milyarlarca dolarlık olduğunu söyledi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç