Erdoğan: Çekilen sıkıntılar için kamuda çalışma başlattık
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Erdoğan: Çekilen sıkıntılar için kamuda çalışma başlattık

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı son dakika açıklamasında vatandaşların bazı şikayetleri olduğunu ve bu sorunların çözümü için çalışma başlattıklarını söyledi.

Haberler 28 Mayıs 2024 3
Erdoğan: Çekilen sıkıntılar için kamuda çalışma başlattık

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Son günlerde vatandaşın şikayetlerinin çoğaldığını görüyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün bir açıklama yaptı. Katıldığı Sayıştayın 162'nci Kuruluş Yıl Dönümü Programında açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşların bazı sorunlarının olduğunu söyledi ve bunlar için çalışılması gerektiğini ifade etti.

Son dönemlerde vatandaşların şikayetlerinin arttığını söyleyen Erdoğan, "Son günlerde vatandaşın şikayetlerinin çoğaldığını görüyoruz. Bazı sorunlarla karşılaşılması gayet tabidir. Ama bunlar işi ertelemenin mazereti olamaz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerinin devamında, "Halktan, sorunlardan kopuk eski alışkanlıkların tekrar baş göstermesine izin veremeyiz. Bu tür yollara tenezzül edenlerin gözünün yaşına bakmayız" ifadelerini kullandı.

KİMSE SAVURGAN OLAMAZ

Sözlerinin devamında kamuda tasarruf meselesine değinen Erdoğan, kendilerini sürekli hesaba çektiklerini, sıkıntılar varsa ortadan kaldırmak için çalıştıklarını söyledi.

Sorunları çözmek için çalışmalar başlattıklarını söyleyen Erdoğan, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Sorunları çözmek, daha kaliteli kamu hizmeti için kurumların karar verme mekanizmaları pek çok alanda atılabilecek adımların hazırlığı içindeyiz.

İster merkezi idare, ister yerel yönetim olsun milletin vergilerini harcayan hiçbir kurum insanımızın yüreğini sızlatacak bir savurganlık içinde olamaz.

Tasarruf kültürünün toplumumuzda yaygınlaştırılmasına önem veriyoruz. Türkiye, başkaları gibi sınırsız petrolü, altını, elması, doğal gazı olan bir ülke değildir.

Vatandaşlarımızın kamu hizmetlerinden memnuniyetini arttırmak amacıyla gayretlerimizi inşallah daha da yoğunlaştıracağız. Bu çalışmalarımızda tüm kamuyu denetleyen Sayıştay Başkanlığımızın da tespitlerinden, önerilerinden istifade ediyoruz ve etmeyi sürdüreceğiz"

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Ay Önce
nasıl emekliler senediydi sayın cumhurbaşkanım biz birsey anlamadık şaşırdık
Ziyaretçi 2 Ay Önce
düşünüyorum da ANAP son dönemlerinde aynı akp nin durumundaydı onlarda çok çıkış aradı ama etrafını saran mütahit topluluğundan halkın serzenişini görmedi şimdide aynısını akp yapıyor en basit bir örnek emekliler
Ziyaretçi 2 Ay Önce
inşallah cozersiniz yoksa 81 milyon kişinin hakkina girersiniz