Erdoğan Açıklayacak... Borçlara düzenleme geliyor İşte masadaki 3 formül
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Erdoğan Açıklayacak... Borçlara düzenleme geliyor İşte masadaki 3 formül

Son dakika haberi... Borçlara düzenleme açıklaması gelecek Açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kabine sonrası gelecek İşte masadaki 3 seçenek.

Ekonomi 30 Tem 2022 07:26 3
Erdoğan Açıklayacak... Borçlara düzenleme geliyor İşte masadaki 3 formül

Borçlara düzenleme geliyor. 3 seçenek açıklandı. 

Borcu olan dar gelirli vatandaşlara yönelik başlatılan çalışmalar kapsamında milyonlarca kişinin borçlarına düzenleme geleceği öğrenildi. Dar gelirli vatandaşların icraya intikal eden borçlarına yönelik başlatılan çalışmada, masada 3 seçenek olduğu öğrenildi.

İLİ BAKANLIK TASLAK HAZIRLADI

Edinilen bilgiye göre Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı, bir süredir üzerinde çalıştıkları düzenlemeyi sonunda tamamladı. Emekliler, asgari ücretliler, işsizler ve işçiler gibi dar gelirli sınıflarında olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren düzenlemede taslak çalışmanın hazırlandığı öğrenildi.

KABİNEDE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A SUNULACAK

Söz konusu taslak çalışmanın önümüzdeki ilk kabine toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacağı açıklandı. Erdoğan'a sunulacak taslak çalışmadan sonra kabinede bir karara varılacağı ve bu kararın, kabine toplantısından sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacağı öğrenildi.

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Borcu olan vatandaşlar ise bu açıklama sonrasında araştırmalara başladı. Bu haberden sonra en merak edilen konu Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısının ne zaman olacağı konusu oldu. toplantısının ne zaman saat kaçta yapılacağı konusu oldu.

Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısının 1 Ağustos Pazartesi günü yapılması bekleniyor. Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Başkanlığında Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılacak. Saat 15. 30 da başlaması beklenen toplantının 18.30 civarında sona ermesi bekleniyor. Toplantı sona erdikten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan kameralar karşısına geçecek ve kabine kararlarını açıklayacak.

MASADAKİ 3 SEÇENEK

Masada borçların yapılandırılması, borçların daha ileri bir tarihe ertelenmesi ya da  takip süresinin uzatılması var. SİZCE hangisi olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz. 

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Esnaflarımız maliye kaydı olup da bağkur olmayan esnaflarımıza yapılandırma gelsin borçların faizleri silinsin saygılar
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Kredi borçların hicradan kaldırması lazim uygun bir taksitle ödeme yapmali
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bence çalışmayan biri olarak benim vergi ve kredi kast borcum icralık ölsem onu ödeyemem ileri tarihe atılsa ne olacakki yada yapılandırılsa zaten yok zaten yok borçlarımı silinmesini istiyorum