Erdoğan açıkladı: Ev hanımlarına sigorta, emeklilik ve maaş
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Erdoğan açıkladı: Ev hanımlarına sigorta, emeklilik ve maaş

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada ev hanımlarına sigorta, emeklilik ve maaş konusunda iyi haberi verdi.

Emekli Haberleri 24 Ağu 2023 15:04 1
Erdoğan açıkladı: Ev hanımlarına sigorta, emeklilik ve maaş

Erdoğan açıkladı: Ev hanımlarına emeklilik, sigorta ve maaş açıklaması.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı bir programda dikkat çeken ifadeler kullandı ve ev hanımlarına seçim döneminde verilen sözlere değindi.

AK Parti Genel Merkezi'nde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantıda kürsüye geçen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan dikkat çeken ifadeler kullandı.

Açıklamasında seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bir 5 sene daha ülkemize hizmet etme şerefine nail olduk. 28 Mayıs'ın türk siyasetindeki sarsıntısı devam ediyor. Muhalefette hemen her gün bir skandal patlak devam ediyor. Masanın altına sayısız ihaneti, kirli pazarlığı saklamışlar. Pandoranın kutusu açıldıkça siyasi ahlak dersi verenlerin gerçek yüzü ortaya çıkıyor" dedi ve CHP'ye şu sözlerle yüklendi:

"Ortaya saçılanlar buz dağının görünen yüzü. Asıl pazarlıklar asıl skandallar ortaya çıkmadı. Listede bile olmayan partiye devletin kritik makamlarını altın tepside sunan, 37 vekil kaptıran kişinin bölücü örgüt uzantılarına neler vaat ettiğini tahmin bile edemiyoruz. Seçimlerden bu yana geçen her gün ülkemizin nasıl bir uçurumdan döndüğünü bizlere hatırlatıyor.

Bazı karanlık noktaların da artık açıklığa kavuşması gerektiğine inanıyoruz. Kapısını çaldığınız her partiye koltuğunuzun altında bir bakanlıkla gittiniz. Oy oranının bakmadan devleti rehin verdiniz. Kandil'deki terör baronlarına acaba neyi vadettiniz? Pensilvanya'daki hangi sözleri verdiniz ki milletin sinir uçları ile oynayarak uçak bileti paylaşıyor. Pensilvanya'daki hamburgercide 8 saat ne konuştunuz. Devletimizin kurumlarını neden hedef alıp itibarsızlaştırmaya çalıştınız? Kılıçdaroğlu'nun bu soruları bir an önce cevaplamalı. Kılıçdaroğlu yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı yeni bir bahane üretmek yerine çıkıp millete hesap versin.

Hayal sattıkları CHP seçmeninden özür dilesinler. Onurlu bir siyasetçiye yakışır şekilde hatalarını kabul etsin. Atadan deden kalan koltuk mirasını terk edemiyorlar. Milletin hayrına bir iş yapsınlar. Karşı karşıya kaldığımız bu tablo bizim işimizi daha da zorlaştırmakta. 6 Şubat depremlerinin yaralarının sarılması hükümetimizin asli gündemini oluşturuyor. Her vatandaşımızın maddi kaybını telafi edene kadar çalışacağız"

ENFLASYON VE FAİZ BALONU

Açıklamasının devamında yüksek enflasyona değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Enflasyonun insanımızın hayatındaki olumsuzlukları giderecek adımları atıyoruz. Otomobil piyasasındaki fiyatlar stabilize oluyor. emlakta da fiyatlar dengelenecek. Faiz fiyat balonu söndükçe milletimiz daha da rahatlayacak. Emeklilerimizden gelen serzenişin farkındayız. Gereken adımları yıl sonuna kadar atacağız" dedi.

EV HANIMLARINA SİGORTA, EMEKLİLİK VE MAAŞ

Bilindiği üzere seçim sürecinde ev hanımlarına emeklilik müjdesi verilmişti. İsteyen ev hanımları, sigortasını yaparak prim ödemesini devlet destekli yapacak ve emekli olabilecek. Bunun yanı sıra durumu kötü olan ev hanımlarına vatandaşlık maaşı bağlanacağı bildirildi. Erdoğan bu konuya değindi ve "Üniversiteli genç ve ev hanımlarına verdiğimiz sözlerin arkasındayız, yerine getireceğiz" dedi.

Sene sonuna kadar düzenlemenin hayata geçeceği bildirildi. Haberdar olmak için aşağıdaki linklerden mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için >>> TIKLAYIN
İOS için >>> TIKLAYIN
Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
Bahse konu olan hersey ne olursa oksun hic olmasin 1 yildan once ya yapilmiyor yada sartlari o kadar boyle yapmamak icin takla atiyolarki artik millete gına geldi adama bi sorarlar salakmi var senin karsinda diye dimi .