Erdoğan 2 müjdeyi verdi: Ev hanımlarına emeklilik, maaş ve evleneceklere faizsiz 150 bin TL faizsiz kredi başvuru açıklaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Erdoğan 2 müjdeyi verdi: Ev hanımlarına emeklilik, maaş ve evleneceklere faizsiz 150 bin TL faizsiz kredi başvuru açıklaması

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, ev hanımlarına emeklilik, sigorta, maaş ve evleneceklere 150 bin TL faizsiz kredi müjdesi verdi.

Kredi 26 Mayıs 2023 21:24 8
Erdoğan 2 müjdeyi verdi: Ev hanımlarına emeklilik, maaş ve evleneceklere faizsiz 150 bin TL faizsiz kredi başvuru açıklaması

Son dakika: Ev hanımlarına emeklilik, maaş ve 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi başvuru duyurusu geldi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı, Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan bir son dakika açıklamasında bulundu. Erdoğan yaptığı açıklamada evleneceklere faizsiz kredi ve ev hanımlarına emeklilik için başvuru açıklamasını yaptı.

YENİ KABİNE NASIL OLACAK?

Erdoğan açıklamasında yeni dönem kabinesi hakkında, "Meclis'in 28. dönem açılışını Devlet Bey'in başkanlığında gerçekleştireceğiz. Devlet Bey daha önce böyle bir şeyi kabul etmemişti. Ricada bulunduk ve kabul etti. Parlamentoyu açacağız ve süreci başlatacağız. Kabine konusunda ise Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına yakışan bir kabinemiz olacak. Büyük ve güçlü Türkiye idealimize gönül vermiş kadrolarla yola devam edeceğiz. Kadrolarımızı yenilmekten hiçbir zaman geri durmadık, yine durmayacağız. Dinamik ekiplerle yolumuza devam ettik. Pek çok değerli ismimiz mevcut. Kabinemizde Türkiye Yüzyılı vizyonuna ayak uyduracak isimler olacak" ifadelerini kullandı.

EV HANIMLARINA SİGORTA VE EMEKLİLİK İLE EVLENECEKLERE FAİZSİZ EVLİLİK KREDİSİ

Erdoğan açıklamasının devamında Aile ve Gençlik Bankası ile ev hanımlarına sigorta ve emeklilik imkanının sunulacağını söyledi ve evleneceklere faizsiz 150 bin TL kredi verileceğini söyledi. Erdoğan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Bay Bay Kemal'in salladığı gibi değil bu işler. Önce kaynağı bulacaksın. Biz kaynağı bulduk. Şimdi Aile ve Gençlik Bankamızın da kaynağı ortaya çıktı. Meclis çalışmaya başlayınca konuya dair çalışmalar hızlı olacak.

Ev hanımlarına emeklilik başta olmak üzere ailelere farklı gelirler sağlayacağız. 

Yeni evlenen çiftlere 2 yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin TL faizsiz kredi sunacağız.

Kadınların iş aile mekanizmasını dengeleyeceğiz. Hazırlıkların hepsi tamam. Sadece vatandaşımızdan onay bekliyoruz. 

Vatandaşlarımız yürü deyince parlamentomuzla birlikte bunu geçireceğiz. Kendi yerli ve milli kaynaklarımızı kullanarak bunu yapacağız.

Çok iş görecek bu" Kadın erkek adaylarla tanışmak ve bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

EV HANIMLARINA MAAŞ

Ev hanımlarına, evin geliri düşük olması durumunda asgari ücrete tamamlanması için maaş verilecek. Diyelim ki bir eve giren toplam gelir 7 bin lira ise 1500 liralık devlet desteği gelerek evin geliri asgari ücrete tamamlanacak. Ödeme ev hanımlarına verilecek.

BAŞVURU NE ZAMAN?

Seçimlerden sonra toplanacak meclise kısa sürede düzenlemenin gelmesi bekleniyor. Düzenleme meclise geldiğinde, başvuru başladığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (8)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
işsiz genç geri ödemeyi nasıl yapacak
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Vatan hainlerine ve düşmanla işbirliği yapanlara oy vermeyin. Yarın da sandıklara gidelim, kazandık deyip evde oturmayalım Reise oyumuzu atalım. İzmir'de inanın ev ev dolaşıyor CHP 'li zihniyeti bozuk işbirlikçiler. Reis için sandıklara gidelim. Vatanı bu işbirlikçilerin ellerine bırakmayalım. Unutmayın uhut savaşını ve okçular tepesini. Kazandık deyip rehavete girmeyelim. Vatan bu, şehit kanı var bu topraklarda hata yapmayalım,pkk işbirlikçisi CHP 'ye bırakmayalım.
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Typ çalışanlarına kadro gelsin
Ziyaretçi 11 Ay Önce
vay be bu ulke bunlara neler kazandirmiski bi anda ne vaadler veriyolar vede hala daha millet uyumaya devam ediyor
Ziyaretçi 11 Ay Önce
typ ne oldu vaad de yok