Erden Timur Veratti Transferini Bitiriyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Erden Timur Veratti Transferini Bitiriyor!

Galatasaray, yeni sezonun transfer çalışmalarına devam ediyor! Kadrosuna yıldızları dolduran Galatasaray, bir yıldız transferi daha yapıyor! İşte detaylar...

Spor 23 Ağu 2023 12:28 0
Erden Timur Veratti Transferini Bitiriyor!

Bu akşam Şampiyonlar Ligi play-off turunda Norveç ekibi Molde'nin konuğu olacak Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Devler Ligi'nde gruplara kalmasına kesin gözüyle bakılan sarı-kırmızılı takım, yılın transfer bombasını patlatmak için kolları sıvadı.

Süper Lig'in ikinci hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Trabzonspor'u 2-0 ile geçerek bu sezon Süper Lig'deki ilk zaferini elde eden Galatasaray, bu akşam deplasmanda Molde'nin konuğu olacak. Sarı-kırmızılı takım, bir yandan rakibini elemenin planlarını yaparken bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Angelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu, Zaha, Icardi, Kerem Demirbay, Tete ve Hakim Ziyech'i kadrosuna katan Galatasaray, bir yandan İspanyol savunma oyuncusu Sergio Ramos'u kadroya katmak için son temasları kurarken bir yandan da orta sahasını güçlendirmenin planlarını yapıyor.

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olan sarı-kırmızılı takım, orta saha takviyesi için dünyaca ünlü yıldız ismi gözüne kestirdi.

Sports Digitale'den Safa Can Konuksever'in aktardığına göre; Galatasaray, Fransız devi PSG formasını giyen İtalyan orta saha Marco Verratti'yi kadrosuna katmak istiyor.

Icardi, Mertens, Torreira, Zaniolo ve Ziyech'in transferlerinde büyük rol oynayan menajer Gardi, şimdi de Verratti için Fransa'ya gideceği öğrenilirken İtalyan menajerin PSG ve oyuncu cephesiyle görüşmelerde bulunacağı belirtildi.

Aslan'ın bu transferi geçen yıl Icardi transferinde olduğu gibi kiralama yöntemi ile gerçekleştirmeyi amaçladığı ileri sürüldü.

Fransa'nın önde gelen yayın organlarından L'Equipe kaynaklı habere göre ise bu transfer ekonomik olarak zor gözükse de sarı-kırmızılı ekip, transferi gerçekleştirmek için yoğun çaba harcıyor.

Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un bu transfer ile yakından ilgilendiği, Icardi'nin de eski takım arkadaşının transferi konusunda Galatasaray'a yardımcı olmaya çalıştığı ileri sürüldü.

Geçen sezon 38 maçta görev alan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu 38 maçta görev alırken 1 asiste imza attı. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değerinin 40 milyon euro olduğu öğrenildi.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç