Erdem Baş: Türkiye'de Clio Sattım Amerika'da Porsche Aldım
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Erdem Baş: Türkiye'de Clio Sattım Amerika'da Porsche Aldım

Amerika'ya yerleşen ve kıyaslama videoları paylaşan ünlü oyuncu Erdem Baş bir video daha paylaştı.

Döviz 16 Ağu 2022 10:49 1
Erdem Baş: Türkiye'de Clio Sattım Amerika'da Porsche Aldım

"Türkiye'de Clio'yu sattım Porsche aldım."

Amerika Birleşik Devletleri'ne giden ve burada çektiği videolarla Türkiye'de gündem olan Erdem Baş, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama daha yaptı. 

"Ayrılsak da Beraberiz", "Reyting Hamdi", "Çocuklar Duymasın" ve "Seksenler" dizisinde rol alan, Organize İşler filminde rol alan Erdem Baş, Amerika'dan çektiği videolarına bir yenisini ekledi.

Ailesi ile birlikte Neww Jersey'e taşınan Baş, ABD'de aldığı cipi tanıttı. Videoda ünlü oyuncu, "Burada araba temel bir ihtiyaç, koca bir kıta ve otobüsle bir yere gitmek çok zor. Dolayısıyla burada ilk önce çözülecek ihtiyaçlardan biri araba. 2. el fiyatları eskiye göre burada da biraz artmış" ifadelerini kullandı. 

Erdem Baş açıklamasında şunları söyledi:

"ABD'ye taşınmadan önce, geçtiğimiz Kasım ayında Türkiye'de kullandığım yerli marka otomobilimi 146 bin TL'ye satmıştım, bir kaç ay sonra aracın fiyatının 2 katına çıktığını öğrendim. Burada satın aldığım araç ise 10 bin dolar civarındaydı fiyatları internette. Ben biraz daha uyguna buldum. Burada Alman arabaları yedek parçası pahalı olduğu çok tercih edilmiyor ama ben keseme uygun olsun diye 2. el araba aldım. Benim için beni bir yerden bir yere götürmesi önemli olan bana fazla bile ayağımızı yerden kesiyor. Bunları söylemeye utanıyordum ama sonunda paylaştım. Bundan dolayı umarım fazla linç yemem.

105 bin milde aldım yani 170 bin kilometrede aldım aracı ve fiyatı vergisiyle birlikte toplam 7500 dolar. 2009 model, 13 yaşında full bir Porsche araç ama çok iyi bakmışlar. Ben Türkiye'de sattığım otomobilin fiyatına burada bu aracı aldım. Türkiye'de lüks arabalara binemedim, hiç böyle lüks bir jeepe binmek gibi bir şansım olmamıştı. Burada bunu kolay bir şekilde alabildik."

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bu gibi insanlar vatan kıymeti bilmez bi yerlerinin rahatı için herşeyi yaparlar sıkıştımı kaçar