Erciyes Üniversitesi personel alımı başvurusu sona eriyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Erciyes Üniversitesi personel alımı başvurusu sona eriyor

Erciyes Üniversitesi bir duyuru yayınladı ve personel alımında başvuru için son saatlere girildiğine yer verildi. İşte başvuru detayları.

Erciyes Üniversitesi personel alımı başvurusu sona eriyor

Erciyes Üniversitesi 144 personel alımı başvurusu sona eriyor.

Kayseri Erciyes Üniversitesi tarafından bir açıklama yapıldı ve en az ortaöğretim mezunu adaylardan 144 sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. İlanın başvuru detaylarına baktığımızda başvuruların 30 Nisan'da sona ereceğine yer verildi.

Erciyes Üniversitesine yapılan kamu personeli alımında başvurular devam ederken müracaatta bulunan adayların aşağıdaki kadrolarda istihdam edileceği görülüyor:

Büro personeli

Elektrik elektronik mühendisi

Biyolog

Diyetisyen

Hemşire

Ağız ve diş sağlığı teknikeri

Tıbbi selreter

Tıbbi görüntüleme teknikeri

Ameliyathane teknikeri

Anestezi teknikeri

İlk ve acil yardım teknikeri

Diyaliz teknikeri

Elektronörofizyoloji teknikeri

Koruma ve güvenlik görevlisi

Temizlk görevlisi

Bahçıvan

Çamaşırhane görevlisi

Beden işçisi

İnşaat işçisi

MÜLAKAT VE İKAMET ŞARTI YOK

Söz konusu personel alımında adaylardan herhangi bir ikamet şartı istenmemektedir. Ancak işe alınacak personeller, Erciyes Üniversitesi bünyesinde 4b'li personel olarak istihdam edilecek. Personel alımına başvuru yapacaklar KPSS pouan üstünlüğüne göre yerleştirilecek. 60 KPSS ile müracaatlar alınıyor.

BAŞVURU

İlana başvurular internet üzerinden alınıyor. Başvuru yapacak adayların e-Devlet Kapısı üzerinden “Erciyes Üniversitesi - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” hizmeti veya “Kariyer Kapısı” https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresi üzerinden müracaatını yapması gerekiyor.

Kariyer Kapısına gittikten sonra e devlet girişi yapmanız gerekmektedir. Giriş yaptıktan sonra başvuru yapmak istediğiniz kadroyu seçip müracaatınızı yapabileceksiniz. Başvuru kılavuzu için TIKLAYIN

Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç