EPDK Personel Alımı İlanı Yayımlandı: Lise Mezunu İşçi Alınacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

EPDK Personel Alımı İlanı Yayımlandı: Lise Mezunu İşçi Alınacak

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve 2 kadroya 5 kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi.

EPDK Personel Alımı İlanı Yayımlandı: Lise Mezunu İşçi Alınacak

EPDK personel alımı ilanı yayımlandı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı Yapılan açıklamada lise mezunları arasından 60 KPSS puanı ile personel alımı yapılacağına yer verildi. KPSS P94 puanı ile yapılacak kamu personeli alımı ilanına baktığımızda alınacak adayların aşçı ve temizlik yemekhane personeli kadrosunda istihdam etmek üzere personel alınacağına yer verildi. 

"657 sayılı devlet memurlarını kanunun 4/b maddesine göre istihdam etmek üzere 5 adet sözleşmeli destek personeli pozisyonuna 6/6/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı bakanlar kurulu kararı ile yürürlüğe konulan sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin esaslar çerçevesinde, genel müdürlüğümüzde yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın , aşağıda dağılımı gösterilen şekilde, 2020 KPSS B grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle yerleştirme yapılacaktır." ifadeleri ile yayımlanan duyuru şu şekilde:

 

BAŞVURU

İlana başvurular 5 ile 14 Eylül tarihlleri arasında Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Kariyer kapısı üzerinden yapılacak. Başvuru yapmak isteyen adaylar, kadrolardan sadece birine müracaat edebileceklerdir. 

İlan metni için TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç