Enpara Kullanıcıları Dikkat! Bu Linki Paylaşanlara 3.000 TL Veriliyor...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Enpara Kullanıcıları Dikkat! Bu Linki Paylaşanlara 3.000 TL Veriliyor...

QNB Finansbank, Enpara.com Şirketim uygulamasını kullanan ve tavsiye eden işletmeler için nakit ödül kampanyasını duyurdu!

Bankalar 11 Ağu 2022 20:56 0
Enpara Kullanıcıları Dikkat! Bu Linki Paylaşanlara 3.000 TL Veriliyor...

QNB Finansbank, Enpara.com Şirketim uygulamasını kullanan ve tavsiye eden işletmeler için nakit ödül kampanyasını duyurdu! Enpara.com şirketim hesabını kullanan ve başka tanıdık işletmelere yalnızca başvuru linkini gönderen tüm işletmeler 3000 TL’ye kadar ödül kazanabilecek.

Enpara.com Şirketim’i tavsiye edenler, bu tavsiyeleri sonrası 3000 TL'ye kadar ödül kazanabiliyor. İşte detaylar...

ŞİRKETİM TAVSİYE KAMPANYA DETAYLARI

Enpara.com şirketim hesabı kampanyası kapsamı 1 Ekim 2021 ile 31 Aralık 2022 tarihleri arasında geçerliliğini koruyor. Tüm enpara.com müşterileri bu faydadan yararlanabilir. Kampanya kapsamında açıklanan detaylar şunlardır:

-enpara.com tarafından başlatılan kampanya 31 Aralık 2022 tarihine kadar geçerlidir.

-Uygulama içerisinde “Bizi tavsiye edin” adımı üzerinden tanıdığım işletmeler seçeneği kullanılarak yapılacak link paylaşımlarında geçerlidir.

-Şirketler başvuruda bulunurken tavsiye edilen link üzerinden katılım sağlamalıdır.

-enpara.com Şirketim üzerinden link gönderilen şirket müşteri olduktan sonra ilk ay içinde günlük hesap kullanmaya başladığında; POS kullanmazsa 50 TL, POS kullanırsa 100 TL ödül kazanılır.

-enpara.com Şirketimi tavsiye eden işletmeler POS başvurusu yapabilecek. POS başvurusunun olumlu değerlendirilmesi sonucunda enpara.com çalışanları tarafından şirket ziyaret edilir. Hesap açılışı gerçekleşir. Ardından saha firma elemanları POS kurulum işlemini tamamlar.

-Kampanya kapsamında tavsiye edilebilecek 30 işletme ile sınırlandırıldı. Toplamda en fazla 3 bin TL ödül kazanılabilir.

ŞİRKETİM TAVSİYE KAMPANYASINDAN NASIL YARARLANILIR?

-Enpara.com üzerinden duyurulan Şirketim tavsiye kampanyasından yararlanabilmek için yapılması gerekenler şunlardır:

-Enpara Cep şube uygulaması içerisinde yer alan “Bizi tavsiye edin” alanına girilir.

-“Tanıdığım işletmeler” seçeneğine tıklanır.

-Açılan sayfa üzerinde yer alan “enpara.com şirketim başvuru linki paylaş” butonu kullanılarak; e-posta yoluyla, whatsapp ya da sms yolu ile tanıdık başka şirketler ile paylaşım yapılır.

-Gönderilen işletme sahibi linki kullanarak başvuru yapmalı ve enpara.com şirketimi kullanmaya başlamalıdır.

ŞİRKETİM TAVSİYE KAMPANYASI İLE ÖDÜLLER NE ZAMAN HESABA YATIRILIR?

-Şirketim tavsiye kampanyası kapsamında enpara uygulaması üzerinden yapılacak link paylaşımları ile toplamda 3 bin TL’ye yakın ödül kazanılabilecek. Her işletme POS kullanmadan 50 TL, enpara.com POS kullanarak 100 TL ödül kazanacak.

-Tüm kampanya süresi boyunca aylık olarak kazanılan ödül miktarı bir sonraki ayın 7. gününden sonra enpara.com vadesiz TL hesabına yatırılacak.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç