Engin Polat ve Dilan Polat olayında son durum açıklandı: Tutuklandı mı, serbest mi kaldı son dakika haberleri
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Engin Polat ve Dilan Polat olayında son durum açıklandı: Tutuklandı mı, serbest mi kaldı son dakika haberleri

Son dakika haberi: Dilan - Engin Polat ile Sıla Doğu ve beraberindekiler hakim karşısına çıktı. İşte gelen son dakika açıklaması.

Son Dakika 4 Kasım 2023 0
Engin Polat ve Dilan Polat olayında son durum açıklandı: Tutuklandı mı, serbest mi kaldı son dakika haberleri

Son dakika: Dilan Engin Polat ve yakınları hakkında karar verildi.

Tüm Türkiye son dönemlerde Dilan ile Engin Polat çiftini konuşuyor. Gözaltına alınan çift, birkaç gündür devam eden polis sorgusundan sonra bugün sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edildi. Peki Dilan Polat tutuklandı mı? Serbest mi kaldılar?

KENDİ KENDİLERİNİ ELE VERDİLER

Sosyal medya üzerinde yaptıkları abartılı paylaşımlar, parayı kağıt mendil gibi kullanmaları, saçlarına takmaları ile bilinen Dilan Polat, bir tleevizyon programında kendi kendini ele verdi ve şu ifadeleri kullandı:

"Türk kahvemi altın tozuyla sırf birilerini rahatsız etmek için içiyorum" diyen Dilan Polat harcamalarıyla da ağızları açık bıraktı. Polat "Bazen bir AVM’de günlük 750 bin TL harcıyorum"

ÖZGÜR DEMİRTAŞ: YILDA EN AZ 500 MİLYON VERGİ VERMELERİ GEREKİYOR

Ünlü Ekonomist Özgür Demirtaş yaptığı açıklamada bu şekilde kazancı olan bir kişinin yılda en az 500 milyon lira vergi vermesi gerektiğini, çiftin hesaplarının incelenmesi gerektiğini söyledi.

MASAK İNCELEME BAŞLATTI

Olay sonrası MASAK inceleme başlattı ve çift ile yakınlarının malvarlıklarına tedbir konuldu. Haklarında yurt dışı yasağı getirilen çift ve yakınları geçtiğimiz gün gözaltına alındı.

SAVCI TUTUKLAMA İSTEDİ

Adliyede savcılık ifadesi sonrası işlemler tamamlandı ve toplamda 18 kişi mahkemeye sevk edildi. Mahkeme süreci ile ilgili açıklama yapan Gazeteci Murat Ağırel, şu ifadeleri kullandı:

"Polat ailesinin sorgusu bitti.

Engin Polat,Dilan Polat ,Ahmet Gün dahil 5 kişi Örgüt yöneticiliğinden toplam 16 kişi tutuklanma 2 kişi adli kontrol istemi ile mahkemeye sevk edildi"

HAKİM KARŞISINA ÇIKACAKLAR

Önümüzdeki dakikalarda hakim kararını verecek. Karar birazdan yazımıza eklenecek. Haberdar olmak için takipte kalın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç