Engin Altay, CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayını Açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Engin Altay, CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayını Açıkladı

Son dakika haberi: CHP Grup Başkanvekili Engin Altay bir son dakika açıklaması yaptı ve Cumhurbaşkanı adaylığı konusuna değindi.

Siyaset 21 Mayıs 2022 19:08 1
Engin Altay, CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayını Açıkladı

Son dakika : CHP'den aday açıklaması geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımı ile bir program düzenlendi. Miting düzenleyen Kılıçdaroğlu, Milletin Sesi adlı mitinginin ikincisini İstanbul'da gerçekleştirecek.

Maltepe'de yer alan miting alanında , miting saatine dakikalar kala partililer bölgeye akın etmeye başladı. Önce polis kontrolüne giren partililer, Maltepe miting alanına girmeye , bölgeyi doldurmaya başladı. Miting öncesi Halk Tv canlı yayınına katılan CHP Milletvekili ve Grup Başkanvekili Engin Altay, dikkat çeken ifadeler kullandı.

İşte o kalabalık

CHP'NİN ADAYI

Alanda verilen kalabalığı gösteren, canlı yayında toplanan kalabalığı gösteren Engin Altay, 2023 seçimlerinde adaylarının kim olacağı meselesine değindi. Kalabalığın, tablonun Aday Kılıçdaroğlu dediğini söyleyen Altay, "Şu tablo biraz gösteriyor ki; eskiden 'gönlümüzün adayı Kılıçdaroğlu' deniyordu, o 'gönlümüzün' kısmı biraz kalktı. Artık CHP'liler, yöneticiler, yetkililer, bizler, CHP'yi diyorum ama 6'lı masayı demiyorum; CHP'nin adayı Kılıçdaroğlu diye bir algı oturdu." ifadelerini kullandı. 

KILIÇDAROĞLU BİRİKİM İÇİNDE

Kılıçdaroğlu'nun uzun yıllardır bir birikim içinde olduğunu söyleyen Altay, "Türkiye'nin sorunlarına çözüm noktasında CHP'nin ve kendisinin ne kadar kararlı olduğunu kamuoyu ve milletle paylaşacak. Çözüm noktasında önemli mesajlar verecek sorunları zaten vatandaş yaşıyor. CHP'nin ve Kılıçdaroğlu'nun söyleyip de yapamayacağı hiçbir şey yok. Taahhütleri, vaatleri yerine getireceğini ifade edecek ve şüphesiz bir yetki isteyecek. Kaftancıoğlu kararından sonra bunu İstanbul'a almamız meydan okumaktır. 'Elinden geleni ardında koyma, senden korkmuyoruz, kimse korkmasın' mesajıdır. 6'lı masada aday adı açıklandığı zaman siz heyecanı o zaman göreceksiniz. Aday ilan edildiği gün 6'lı masa Türkiye'nin kaderine damgasını vurmuş olacak." dedi.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Kilicdar oglu olursa sizde akp ile is birliği icindesiniz demektir zamaninda kenan ısik in bir videosu dizisi aklima geldi orda gecen diyalogta ; baskan yardimcisi" efendim muhalefet is birligi yapicak sizle "deniliyordu baskan; "ala aala yeni baskan oldum daha pes mi ettiler ne bu korkaklik" yardimci;" efendim bu ulkede muhalefet olmak en guzeli ayni sartlarda maastasin ama sorumluluk almiyorsun kotu bisi olursa muhalif iyi bir sey olursa bizimde katkimiz var dersin" deniliyordu su surecte halk mansur yavas diyor-baris atay diyor ama baris beyin arkasinda parti gucu yok ne yazikki mansur u yapin adam samimi bence artik baskanlarin parti sevdalari bitmeli bagimsiz olmali