Engelli Adaylar Fahrettin Koca'dan Atama Müjdesi Bekliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Engelli Adaylar Fahrettin Koca'dan Atama Müjdesi Bekliyor

Engelli adaylar Sağlık Bakanlığı'nın personel alımı yapmasını bekliyor. EKPSS ile atama için duyuru gelmelidir.

KPSS'siz Personel Alımı 13 Ekim 2022 23:23 0
Engelli Adaylar Fahrettin Koca'dan Atama Müjdesi Bekliyor

Engelli sağlık personelleri atama bekliyor.

Engelli sağlık personelleri atama taleplerini dile getiriyor. Uzun süredir ataması yapılmayan engelli sağlık personelleri, son yıllarda hiç alım yapılmamasından şikayetçi. Sosyal medya üzerinden bize mesaj yollayan personeller, taleplerini şu şekilde dile getiriyor:

"ENGELLİ SAĞLIKÇILAR istihdam sorunu yaşamaktadır. 2018-2022 yılları arasında Ekpssden hiç alım olmamasına rağmen son alımda Sağlık Bakanlığı çok az kadro açmıştır bazı branşlardan ise hiç açmamıştır,  Alımın Sağlık Bakanlığı nezdinde bu kadar az olması bizleri mağdur etmiştir.

Sağlık bakanlığındaki kadro pozisyonları dolu bahanesi öne sürülerek engelli sağlıkçı alımı yapılmamakta ancak, sözleşmeli atanan binlerce kişinin %3 lük dilimi göz ardı edilmektedir. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi sözleşmeli pozisyonların da %3 ü engellilere ayrıldığı taktirde Sağlık Bakanlığına ekpss ile alım olması mümkün olacaktır. 

Bizler atanıp kendi mesleğimizi yapmak istiyoruz. Bu hususta engelli sağlıkçılar olarak Özellikle SAĞLIK BAKANLIĞININ alımlarını artırmasını talep ediyoruz. Unutmayalım ki her insan bir engelli adayı."

Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç