Enerya Enerji talep toplama tarihleri belli oldu: ENRYA kaç lot verir?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Enerya Enerji talep toplama tarihleri belli oldu: ENRYA kaç lot verir?

Borsada son dakika haberi geldi. Enrya kodu ile borsada işleme başlayacak hissede talep toplama tarihleri yazımızda.

Borsa 10 Ağu 2023 19:46 0
Enerya Enerji talep toplama tarihleri belli oldu: ENRYA kaç lot verir?

Enerya Enerji talep toplama tarihi açıklandı.

Borsada beklenen son dakika haberi geldi. Gelen son dakika haberinde Enerya Enerji halka arzı için talep toplama başvuru tarihlerinin ne zaman olacağına yer verildi. Peki Enerya Enerji halka arz başvurusu ne zaman? Talep toplama ne zaman alınacak? hisse başı fiyatı ne kadar olacak? Halka arzın büyüklüğü kaç TL olacak? İşte gelen son dakika açıklaması.

HALKA ARZIN BÜYÜKLÜĞÜ

Enerya Enerji halka arzı hakkında son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada 39 milyon lotluk hisse satışı yapılacağı bildirildi. 1 lot başına fiyatın 88.76 TL olacağı bildirilirken dağıtımın bireysele eşit şekilde yapılacağına yer verildi.

Ahlatçı Yatırımın liderlik edeceği halka arzın büyüklüğü 3 milyar 461 milyon 640 bin lira olacak.

TALEP TOPLAMA TARİHLERİ BELLİ OLDU

Borsadan gelen son dakika haberinde talep toplama tarihlerinin 14-15-16 Ağustos 2023 olarak belirlendiği bildirildi. Yatırımcılar, gelecek hafta Pazartesi, Salı ve Çarşamba günlerinde halka arz için talep toplama başvurusunu yapabilecek. Talep toplamaya Ahlatçı Yatırım öncülük edecek. Bankalar ve aracı kurumlar aracılığıyla halka arza katılabileceksiniz. Talep toplama sonuçları için uygulamamızı aşağıdaki linklerden ücretsiz indirin:
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

BORSADA NE ZAMAN İŞLEME BAŞLAYACAK?

Şirketin borsada işlem tarihi henüz belli değil. Ancak 14-15-16 Ağustos tarihlerinde talep toplamanın ardından 21 ya da en geç 22 Ağustos'ta borsada işleme başlaması bekleniyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç