Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı En Az Lise Mezunu Personel Alımı Başvurusu Başlıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı En Az Lise Mezunu Personel Alımı Başvurusu Başlıyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve personel alımı başvurusunun başlayacağına yer verildi.

Kamu 8 Mayıs 2022 23:02 0
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı En Az Lise Mezunu Personel Alımı Başvurusu Başlıyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı personel alımı başvurusu başlıyor.

Enerji v Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı ve temizlik personeli, şoför, teknisyen, güvenlik görevlisi ve büro personeli alımı başvurusunun 9 Mayıs 2022 günü başlayacağına yer verildi. KPSS puanı ile yapılacak kamu personeli alımında başvurular internet üzerinden alınacak. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda personel alımı için başvuru detaylarına ve başvuru bilgilerine yer verdik. 

HANGİ KADROYA KAÇ PERSONEL ALINACAK?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada alınacak personellerin aşağıdaki kadrolarda istihdam edileceğine yer verildi:

10 Sözleşmeli Koruma ve Güvenlik Görevlisi,

12 Destek Personeli (Temizlik)

8 Destek Personeli (Temizlik)

10 Destek Personeli (Şoför)

5 Sözleşmeli Teknisyen

20 Sözleşmeli Büro Personeli.

BAŞVURU ŞARTLARI

Söz konusu personel alımına başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması , kamu haklarını kullanmaktan mahrum olmaması gerekmektedir. Bu şartların yanı sıra adayların Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmaması, atanacağı görevi yapmasına engel sağlık sorunu olmaması, erkek adaylar için askerlik yapmış, henüz askerlik çağına gelmemiş ya da tecilli olması gerekmektedir.

BAŞVURU

İlana başvurular 9 Mayıs günü başlayacak. Başvurular başladığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç