En yüksek veren bankalardan: Garanti emekli promosyon kampanyası açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

En yüksek veren bankalardan: Garanti emekli promosyon kampanyası açıklandı

Garanti BBVA tarafından yapılan son dakika açıklamasında promosyon ödeme miktarının güncellendiğine yer verildi.

Emekli Haberleri 20 Ocak 2023 20:30 0
En yüksek veren bankalardan: Garanti emekli promosyon kampanyası açıklandı

En yüksek veren bankalardan: Garanti BBVA Ocak 2023 emekli promosyonu ne kadar?

Garanti BBVA'dan son dakika açıklaması yapıldı ve emekliler için promosyon ödeme miktarının arttırıldığına yer verildi. Banka resmi sayfası üzerinden yapılan açıklamaya baktığımızda promosyon ödemesinin 7 bin 500 liraya kadar çıkarıldığına yer verildi. Alınan maaşa göre verilen promosyon ödemesinde başvuruların 31 Ocak 2023 tarihine kadar alınacağına yer verildi. "Emekli maaşını taşıyanlara özel 7.500 TL’ye varan ödül ayrıcalığı!" başlığı ile yayınlanan emekli banka promosyonunda "Emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıyan emeklilerimize 6.000 TL’ye varan nakit promosyona ek 1.500 TL bonus fırsatı! Kampanya geçerlilik tarihi 1-31 Ocak 2023’tür. Bankamız Kampanya Koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar" denildi ve maaşa göre verilen promosyon detayı şu şekilde verildi. 

Garanti BBVA’da emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olan emeklilerimize 3.600 TL, 3.500 – 7.500 TL arasında olan emeklilerimize 4.200 TL, 7.500 – 10.000 TL arasında olan emeklilerimize 5.400 TL ve 10.000 TL ve üstünde olan emeklilerimize 6.000 TL tutarında nakit promosyon avantajı sunulmaktadır.  Promosyon avantajından 1 – 31 Ocak 2023 tarihleri arasında gelir veya aylıklarını 3 yıl süre ile Garanti BBVA’dan almayı taahhüt eden emekli müşterilerimiz yararlanabilir.
Promosyon ödemesinin müşteri hesabına aktarılması ile taahhüt süresi başlar.
Promosyon ödemeleri SGK tarafından belirlenen koşullar çerçevesinde gerçekleştirilir.
Birden fazla emekli maaşı ödemesi alan müşterilerimiz promosyon talebinde bulunduğunda emekli maaşlarının toplamı dikkate alınır ve tek bir promosyon ödemesi yapılır.
Promosyon ödemeniz Emekli Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesi’ni imzalamanızın ardından Garanti BBVA’ya ilk maaşınızın yatmasına istinaden ilk 3 iş günü içinde yapılır. Promosyon ödemesine konu olan maaş için taahhüt süresi içinde banka değişikliği yapılamaz.
Taahhüt süresi boyunca vefat dışında SGK tarafından promosyona konu gelir veya aylık ödemenin kesilmesi, gelir veya aylığın farklı bir kuruma taşınması, herhangi bir nedenle taahhüt süresi dolmadan taahhüdü sonlandırdığınızda promosyon ilişkisi de sonlandırılır. Bu durumda kalan taahhüt süresi göz önünde bulundurularak ödenen promosyon tutarı bankamızın yazılı bildirimine gerek kalmaksızın kıstelyevm* yöntemi ile iade edilir. *Yapılan promosyon ödemesinin kalan süreyle orantılı kısım.
Emekli maaşını kuruşu kuruşuna çekmek isteyen müşterilerimizin işlemlerini Garanti BBVA ATM üzerinden Paracard ile yapması ve Para Çekme > Bakiyenin Tamamı adımlarını takip etmesi gerekmektedir. Uygulama işlem yapılan Garanti BBVA ATM’sinde bulunan madeni para stokuyla sınırlıdır. ATM’de yeterli madeni para bulunmadığında kuruşu kuruşuna ödeme yapılamayabilir.
Maaşını bankamıza taşımak isteyen emeklimizden emekli maaşı haricindeki gelirleri için belge talep edilebilir.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Promosyon ödemesinden faydalanmak isteyenlerin bankaya başvuru yapmaları ya da e devlet kapısı üzerinden banka değişikliği yapması gerekmektedir. Kadın erkek emekliler bu sayfada >>> Bilgi Alış Verişi için TIKLA TAKİP ET

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç