En Yüksek Promosyonu Veren Bankalar Arasına Girdi: İş Bankası Eylül 2022 Emekli Promosyon Ne Kadar?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

En Yüksek Promosyonu Veren Bankalar Arasına Girdi: İş Bankası Eylül 2022 Emekli Promosyon Ne Kadar?

İş Bankası tarafından yapılan açıklamaya baktığımızda promosyonun en yüksek promosyon seviyesine yükseltildiğine yer verildi.

Emekli Haberleri 6 Eylül 2022 23:40 1
En Yüksek Promosyonu Veren Bankalar Arasına Girdi: İş Bankası Eylül 2022 Emekli Promosyon Ne Kadar?

Promosyonu en güzel güncelleyen Banka : İş Bankası.

İş Bankası Eylül ayında promosyon miktarını en iyi şekilde güncelleyen banka oldu. Banka tarafından yapılan açıklamada promosyon miktarına 2 bin 500 lira zamla 7 bin 500 liraya çıkarıldığına yer verildi. 

"Emeklilere 7.500 TL'ye Varan Promosyona Ek Maximum Kart’ları Aidatsız Kullanma Fırsatı! SGK emeklileri, emeklilik döneminde bankacılık işlemlerini kolay ve hızlı gerçekleştirmenin rahatlığını İş Bankası ayrıcalıkları ile yaşıyor." ifadeleri ile yayınlanan banka promosyonu açıklamasında kampanyanın 31 Ekim 2022 tarihine kadar devam edeceğine yer verildi.  Bunun yanı sıra promosyonla birlikte kampanyalar şu şekile verildi:

"T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile 1 Eylül 2022 - 31 Ekim 2022 tarihleri arasında geçerli kampanya çerçevesinde ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 7.500 TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor.

Yurt geneline yaygın Şube ve Bankamatiklerimiz aracılığı ile emekli maaşına kolayca ulaşmak isteyen tüm emeklilerimiz, İnternet Şubesi'nden ve İşCep’ten emekli maaşlarını taşıyabilir, emekli promosyon başvurusunda bulunabilir ve tüm emekli maaş işlemlerini gerçekleştirebilirler ya da en yakın İş Bankası şubesinden emekli maaşlarını kolayca taşıyabilirler."

Bu süre içinde bir de emekli tanıdığını bankaya getirene 500 liraya kadar ek ödeme yapacak ve İş Bankası 8 bin liraya kadar promosyon ödemesi yapmış olacak.

Diğer detaylar şu şekilde verildi:

Kadın erkek diğer emeklilerle bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Teşekkürlerimi sunuyorum buradan iş bankasına borcumu ödeyip beni aktif banktan kurtardı hepsi 5 dakika sürdü. Halkın bankasına geçtiğim için mutluyum ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum