En Yüksek Promosyonu Veren Banka: Artık TEB (Promosyon Ne Kadar 2022 Eylül)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

En Yüksek Promosyonu Veren Banka: Artık TEB (Promosyon Ne Kadar 2022 Eylül)

En yüksek promosyonu veren bankanın adı değişti. İşte TEB 2022 Eylül emekli banka promosyonu detayları.

Emekli Haberleri 6 Eylül 2022 23:41 0
En Yüksek Promosyonu Veren Banka: Artık TEB (Promosyon Ne Kadar 2022 Eylül)

En yüksek promosyonu veren banka değişti: TEB 8 bin lira promsoyon veriyor.

TEB tarafından yapılan son dakika açıklamasında Eyloül 2022 promosyon ödemelerinin güncellendiği ve emeklilere yapılacak promosyon ödemelerinin arttırıldığına yer verildi. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda TEB'in promosyon ödemesi hakkında detaylara yer verdik.

Konu ile ilgili bankadan yapılan son dakika açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "Emeklilerimize 8.000 TL'ye varan promosyon ve emekli tanıdıklarını TEB’e davet eden müşterilerimize emekli maaşını TEB’e taşıyan her yakını için 250 TL, toplamda 500 TL’ye varan nakit ödül fırsatı"

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyanın detayları şu şekilde açıklandı:

Kampanya 01.09.2022 tarihi itibarıyla yeni edinilen emekli maaş müşterilerini kapsamaktadır.

Emekli müşterilerimizin kampanya dönemi içerisinde 36 aylık emekli taahhütnamesi vermeleri ve Bankamızda en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı bulundurmaları gerekmektedir. Otomatik fatura ödeme talimatının bir tanesinin mutlaka elektrik faturası olması gerekmektedir. Aksi durumda ek promosyondan yararlanılamayacaktır.

Müşterilerin maaş transferi gerçekleştiğinde maaş tutarına bağlı olarak aşağıdaki tabloda belirtilen promosyon ödemeleri yapılacaktır.

Aşağıdaki tabloda “Nakit Promosyon” sütununda belirtilen tutarlar müşterilerimizin emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt etmelerine karşılık ödenecek promosyon tutarlarını, “Ek Promosyon” sütununda belirtilen tutarlar ise müşterilerimizin 36 aylık taahhüt süreleri boyunca Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı (biri elektrik faturası olması koşulu ile)  bulundurmalarına karşılık ödenecek promosyon tutarlarını göstermektedir.

BAŞVURU

Söz konusu kampanyaya başvuru yapmak isteyenlerin aşağıdaki adımları izlemesi gerekmektedir:

Kadın erkek diğer emeklilerle bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç