En yüksek promosyon veren banka: Türkiye Finans promosyon başvurusu başladı 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

En yüksek promosyon veren banka: Türkiye Finans promosyon başvurusu başladı 2024

Emeklilere promosyon hakkında son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada 15 bin TL promosyon müjdesine yer verildi.

Emekli Haberleri 22 Ocak 2024 16:14 0
En yüksek promosyon veren banka: Türkiye Finans promosyon başvurusu başladı 2024

En fazla promosyon veren banka: Türkiye Finans emeklilere 15 bin TL promosyon verecek.

En fazla promosyon veren bankalar açıklandı. Açıklanan promosyon kampanyasına baktığımızda emeklilere 12 bin 500 TL nakit promosyon verileceği bildirilirken 2 bin 500 TL ek ödeme ile birlikte 10 bin lira maaş alacaklara 15 bin liraya kadar promosyon ödemesi yapılacağı bildirildi. Peki promosyon başvuru şartları nedir? Başvurular nasıl yapılacak? İşte son dakika bilgileri.

"9 Aralık 2023-31 Ocak 2024 tarihleri arasında maaşınızı Türkiye Finans’a taşıyın, 15.000 TL'ye varan nakit promosyon ve ödül fırsatından yararlanın" başlığı ile yayınlanan son dakika açıklamasında başvuru yapacak kişilerin nasıl müracaatını yapabileceğine dair, "Müşterimiz iseniz emekli maaş taşıma işleminizi Türkiye Finans Mobil Şube, İnternet ŞubeBu bağlantı yeni sekmede açılacak. "Başvurular" başlığından veya 0850 222 22 44 nolu Müşteri İletişim Merkezimizi arayarak yapabilirsiniz. Henüz müşterimiz değilseniz şubeye gitmeden, Mobil Şube üzerinden görüntülü görüşme ile müşterimiz olabilir, emekli maaşınızı kolaylıkla Türkiye Finans’a taşıyabilirsiniz" denildi.

10 bin TL maaş alan-alacak emeklilerin promosyon ödemesinin detayları şu şekilde:

Yedek hesap başvurunuzun onaylanmasının ardından, emekli maaşınız yatmadan 3 gün önce hesabınızdan ücretsiz 2.500 TL'ye kadar para çekebilirsiniz.

Banka Kartınız ile Türkiye Finans ATM’lerinden emekli maaş tutarınız kadar, 8300 anlaşmalı PTT ve Yapı Kredi ATM’lerinden günlük 5.000 TL’ye kadar ücretsiz para çekebilirsiniz.

Emekli maaşınızı bankamızdan aldığınız sürece kart ücreti ödemeden Happy Bonus kredi kartı sahibi olabilirsiniz. 

Şubede işlem önceliğine sahip olursunuz.

Kiralık kasa hizmetimizden %50 indirimle* yararlanabilirsiniz.

ATM, Mobil Şube ve İnternet Şubesi üzerinden yapacağınız EFT**/Havale işlemi ile Mobil/İnternet Şube üzerinden yapacağınız FAST işlemlerini ücretsiz gerçekleştirebilirsiniz.

*Kasa ücreti yıllık olarak alınmaktadır, özel fiyat uygulaması ilk yıl ücreti için geçerlidir.

**Altın EFT işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Başvurular bankadan ya da e devlet kapısından alınıyor.

Sizce 15 bin TL promosyon yeterli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. Kadın erkek emekliler bu sayfada. Bilgi alış verişi ve tanışmak için > TIKLA TAKİP ET

Kaynak: Finans7.com 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç