En Yüksek Emekli Promosyonunu Hangi Banka Veriyor?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

En Yüksek Emekli Promosyonunu Hangi Banka Veriyor?

Maaşını taşıyarak promosyon imkanından faydalanmak isteyen emekliler; en yüksek promosyon ödemesi yapan bankayı araştırıyor! İşte en yüksek promosyon veren iki banka ve detaylar...

Emekli Haberleri 10 Mart 2024 0
En Yüksek Emekli Promosyonunu Hangi Banka Veriyor?

Emekli maaş promosyonları emeklilerin en önemli desteklerinden birisi haline geldi. Ancak maaş promosyonunun alınacağı bankanın iyice araştırılarak ona göre hareket edilmesi gerekiyor. Aksi durumda çok düşük tutarlarda maaş promosyonu alınarak emekliler kendilerini 3 yıl bağlıyorlar. Emekli maaş promosyonu kampanyalarında en avantajlı bankalar hangileri?

İKİ BANKA ÖNE ÇIKIYOR!

Emekliler ne maaş zamların ne de bayram ikramiyelerinde talep ettiklerini hükümetten alamadılar. Emeklilerin maaşlarına ek bir zam yapılmayacağı da belli oldu. Emeklilerin ellerinde ise sadece maaş promosyonları kaldı. Emekli maaş promosyonlarında en yüksek ödeme iki banka tarafından yapılıyor. Toplam ödeme dikkate alındığında bu iki banka da eşit tutarlarda ödeme yapıyorlar. Hem ING Bank hem de Türkiye Finans emeklilere toplamda 15.000 TL maaş promosyonu ödemeyi vaat ediyor.

Emekli maaşı ödeme tarihleri 2024 (SSK, Bağ-Kur): Mart ayı emekli maaşları  ne zaman yatacak? - Ekonomi Haberleri

ING BANK’IN KAMPANYASINDA DİKKAT ÇEKEN ÖDEMELER!

ING Bank’ın emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında emeklilere yapılan ödemeler iki aşamalı oluyor. Bunun ilk aşaması emeklilere verilen maaş promosyonu olurken ikinci aşaması ile ek promosyon oluyor. Emekliler ING Bank’tan önce 10.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi alıyorlar. Ardından ise sıra ek promosyona geliyor. Onun için ise ING Bank’a otomatik fatura ödeme talimatı verilmesi gerekiyor. Bu talimat için fatura başı 1.000 TL ek promosyon ödemesi yapılırken en fazla 5 fatura için ödeme alınabiliyor. Böylece bir emekli ING Bank’tan en fazla 5.000 TL ek promosyon alırken maaş promosyonu da eklenince alacağı toplam tutar 15.000 TL’yi buluyor.

En Düşük Emekli Maaşı 13.300 TL! Emekli Maaşları Değişti! Yeni Maaşınızı  Öğrenin

TÜRKİYE FİNANS EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU ÖDEME AYRINTILARI

Türkiye Finans tarafından emeklilere herhangi bir ek şart uygulanmadan 12.500 TL tutarında maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. Bu ödeme yapıldıktan sonra ise emekli müşterilere bir de ek promosyon imkanı sağlanıyor. Emekli müşteriler her getirdikleri emekli yakınları için Türkiye Finans’tan 250 TL ek promosyon ödemesi alıyor. Bu şekilde 10 kişiye kadar ödeme yapılırken bir emekli müşteri en fazla 2.500 TL ek promosyon alıyor. Ana emekli maaş promosyonuna bu tutar eklendiğinde emeklilere yapılan toplam ödeme 15.000 TL’yi buluyor.

Tüm emekli kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç