En güzel Kadir Gecesi mesajları resimli 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

En güzel Kadir Gecesi mesajları resimli 2024

Kadir Gecesinde sevdiklerinize, yakınlarınıza gönderebileceğiniz en güzel mesajlar yazımızda. İşte en güzel Kadir Gecesi resimli mesajları.

Haberler 4 Nisan 2024 0
En güzel Kadir Gecesi mesajları resimli 2024

En güzel resimli Kadir Gecesi resimli mesajları.

Bin aydan daha hayırlı olduğu kabul edilen Kadir Gecesi'ne saatler kala en çok araştırılan konu, Kadir Gecesi mesajları oldu. Vatandaşlar, arkadaşlarına, yakınlarına, akrabalarına göndermek üzere en yeni ve anlamlı Kadir Gecesi mesajlarını araştırmaya başladı. Peki Kadir Gecesi mesajları nedir? İşte bu kutlu mübarek günde sevdiklerinize, yakınlarınıza gönderebileceğiniz en güzel ve anlamlı Kadir Gecesi mesajları.

- "Bu mübarek gecede yüreklerimizi dualarla doldurup, gönüllerimizi bir kılalım. Allah dualarınızı kabul etsin, hayırlı dualarla dolu nice geceler nasip etsin. Geçmişinize rahmet, geleceğinize bereket dilesin. Kadir Geceniz mübarek olsun."

- "Rahmetin coştuğu, mağfiretin sağanak sağanak olup yağdığı, duaların karşılıksız bırakılmadığı bu kutsal gecede, tüm dualarınızın kabul olmasını dilerim. Kadir Geceniz mübarek olsun, kalplerimiz imanla dolsun, yüzlerimiz nur saçsın."

"Kadir Gecesi'nin feyzi üzerimize olsun, dualarımız meleklerle buluşsun. Rabbimiz dualarımızı, tövbelerimizi kabul eylesin, yollarımızı aydınlatsın. Kadir Geceniz mübarek olsun."

"Karanlık gecelerin en aydınlığı, duaların en faziletlisi, rahmetin en bol olduğu Kadir Gecesi'nde, yüreklerimiz imanla dolup taşsın. Kadir Geceniz mübarek olsun."

"Allah'ım sen bizleri bir Hak aşığı ve Hak rızası sevdalısı eyle. Nerede ve hangi şartlar altında olursa olsun bütün hareketlerimizi senin hoşnutluğuna bağlayım. Hayırlı Kandiller."

"Kadir gecesi'nin sabahında, hepimizin günahlardan temizlenmiş, Allah'ın rahmetine mazhar olmuş kullardan olmamız duasıyla hayırlı kandiller."

"Hayırlı Kandiller... Yüce Rabbim bu güzel gecede bizlere onun rızasını kazanacak ameli versin, Kadir geceniz hayırlı olsun."

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç