En güzel, anlamlı, kısa ve komik bayram mesajları sözleri SMS 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

En güzel, anlamlı, kısa ve komik bayram mesajları sözleri SMS 2023

Ramazan Bayramı geldi. Mübarek Bayramda sevdiklerinize ve yakınlarınıza gönderebileceğiniz en güzel mesajlar ve sözler, komik mesajlar yazımızda.

Ramazan imsakiyesi 2023 20 Nisan 2023 22:03 0
En güzel, anlamlı, kısa ve komik bayram mesajları sözleri SMS 2023

Son dakika haberi: İşte en güzel, anlamlı bayram mesajları.

2023 yılı Ramazan Bayramı sonunda geldi. Bayram gününün gelmesi ile birlikte vatandaşlar en güzel bayram mesajlarını, resimlerini araştırmaya başladı. Biz de bu yazımızda Ramazan Bayramı'nda sevdiklerinize, yakınlarınıza gönderebileceğinmzi en güzel, anlamlı, komik Ramazan Bayramı mesajlarına yer verdik.

İşlte bu kutlu günde sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel, anlamlı bayram mesajları:

Mübarek Ramazan Bayramı'nda yüzünüzde hep gülümseme, kalplerinizde huzur dolsun. Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.

Şeker tadında bir bayram geçirmeniz dileğiyle. Her şeyin gönlünüzce olmasını dileriz. Hayırlı bayramlar.

Güzellikler yaşandıkça daha da iyi anlaşılır. Sevgiyi, dostluğu, birlikte beraberliği, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğiniz nice mutlu bayramlar geçirmeniz dileğiyle.

Ramazan ayı bir olmaktır, birlikte olmaktır. Sevdiklerinizin her zaman yanınızda olduğu nice mutlu bayramlar geçirmeniz dileğiyle.

En güzel anıları yaşayacağınız, en mutlu anların karşınıza çıkacağı güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle. Hayırlı bayramlar.

Sevdiklerinizle birlikte huzur içinde, sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmenizi dileriz.

Gönüller vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu, her anı paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile, dostlukla kucaklaşmak için. Ramazan bayramınız mübarek olsun.

Kardeşliğe ve barışa vesile olalım, yorulalım hepimiz yarınki uğraşlara. Ulaşalım birlikte nice bayramlara. Mübarek Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, hayırlı güzel bayram geçirmenizi dileriz. 

Kardeşliklerin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki biraz yorgun ama yine de mutlu, umutlu ve sevgi dolu nice mutlu bayramlara. Ramazan Bayramınızı kutlarım.

Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, size ve sevdiklerinize mutlu bayramlar dilerim.

Mübarek Ramazan Bayramının size, sevdiklerinize ve yakınlarınıza huzur, refah, mutluluk ve hayırlar getirmesini yüce Allah'tan niyaz ederim.

Ramazan Bayramının güzelliğini ve bereketini yaşadığınız, sevdiklerinizle, yakınlarınızla birlikte nice mutlu bayramlar dilerim.

KOMİK BAYRAM MESAJLARI

Her günü bayram olan insan, evet senin de bayramın mübarek olsun.

Akrabaların zor sorularından sıyrıldığın bir bayram geçirmeni dilerim.

Evlilik var mı, atandın mı, çok mu kilo aldın sorusunu almadığın bayrama bayram demeyiz. O nedenle bayramın kutlu olsun.

Huzurlu ve bol kahkahalı bir bayram geçirmeni temenni ederim.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç