En fazla promosyon veren banka: Yapı Kredi emekli promosyonu açıklandı 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

En fazla promosyon veren banka: Yapı Kredi emekli promosyonu açıklandı 2023

Yapı Kredi Bankası emeklilere ne kadar promosyon veriyor? Emekli promosyonu ne kadar oldu? İşte Yapı Kredi Bankası promosyon miktarı.

Emekli Haberleri 1 Mart 2023 20:01 0
En fazla promosyon veren banka: Yapı Kredi emekli promosyonu açıklandı 2023

EYT'liler emekli promosyonu da alacak: İşte Yapı Kredi Banka promosyonu.

Milyonlarca EYT'liyi ilgilendiren açıklama dün gece yarısı geldi ve EYT teklifinin meclis genel kurulundan geçtiği bildirildi. Meclisten geçmesi sonrası EYT teklifi Cumhurbaşkanlığına gönderildi. Cumhurbaşkanlığı onayı sonrası düzenleme Resmi Gazete'de yayınlanacak. EYT'lilerin emeklilik süreci şu şekilde olacak:

YAPI KREDİ BANKA PROMOSYONU

EYT ile emekli olacak vatandaşlar promosyon alacak. Yapı Kredi Bankası tarafından "7.500 TL’ye Varan Emekli Promosyon Yapı Kredi’de!" başlığı ile yayınlanan son dakika açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emeklilerine özel hazırlamış olduğumuz “Emeklilik Paketi” avantajlarımızdan yararlanmak için emekli maaşınızı Yapı Kredi’den almanız yeterli!

Yeni Emekli Olacağım

SSK veya Bağ-Kur’dan emekli olacaksanız e-Devlet / SGK Müdürlüklerine yapacağınız başvuruda, Emekli Sandığı’ndan emekli olacaksanız çalışmakta olduğunuz kuruma veya Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kamu Görevlileri Emeklilik Daire Başkanlığına ileteceğiniz emeklilik başvurusu dilekçesinde Yapı Kredi’yi tercih edebilirsiniz.
Emekliyim, Maaşımı Yapı Kredi’den Nasıl Alabilirim?

Yapı Kredi müşterisi iseniz Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi’nden kolayca taşıyabilirsiniz. Ayrıca 444 0 444 / 0850 222 0 444’ten Müşteri İletişim Merkezimizi arayabilir, sadece nüfus cüzdanınızla size en yakın şubemize uğrayabilir veya e-Devlet üzerinden SGK emekli maaşınızı Yapı Kredi’ye taşıyabilirsiniz.

Yapı Kredi müşterisi değilseniz hemen Yapı Kredi Mobil’i indirip müşterimiz olarak kolayca emekli maaşınızı taşıyabilirsiniz. Dilerseniz e-Devlet veya SGK Müdürlükleri vasıtasıyla da SGK emekli maaşınızı Yapı Kredi’ye taşıyabilirsiniz.

Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 3.499 TL'ye kadarsa 4.200 TL; 3.500 TL-7.499 TL arasındaysa 4.900 TL; 7.500 TL- 9.999 TL arasındaysa 6.300 TL; 10.000 TL’ nin üzerindeyse 7.000 TL nakit promosyon ödenir.

Ek Ödül Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasındaki 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda maaş baremi bağımsız 200 TL ek nakit ödül ödenir"

BAŞVURU

Emekli olunmasından sonra vatandaşlar banka seçimi yaparak emekli promosyonunu alabilecek. Kadın erkek emekliler burada >  TIKLA TAKİP ET

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç