En düşük emekli maaşının 1 Temmuz'da ne kadar olacağını açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

En düşük emekli maaşının 1 Temmuz'da ne kadar olacağını açıkladı

Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun yaptığı son dakika açıklamasında 1 Temmuz'da en düşük emekli maaşının ne kadar olacağını söyledi.

Emekli Haberleri 9 Mayıs 2023 19:20 21
En düşük emekli maaşının 1 Temmuz'da ne kadar olacağını açıkladı

En düşük emekli maaşının Temmuz ayında ne kadar olacağını açıkladı.

Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun yaptığı son dakika açıklamasında en düşük emekli maaşının ne kadar olacağını duyurdu. Erdursun yaptığı açıklamada en düşük emekli maaşının asgari ücrete yakınlaştırılacağı mesajını da verdi.

ERDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamda emekli, asgari ücret ve memur maaşlarına Temmuz ayında enflasyon farkı ve buna ek olarak refah payı düzenlemesi yapılacağını söyledi.

MİLLET İTTİFAKI DA ZAM MÜJDESİ VERDİ

Millet İttifakı da seçimlere doğru gidilirken maaşlara zam müjdeleri verdi. Verilen müjdede en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesine çıkarılacağı, asgari ücrete de ciddi oranda zam yapılacağına yer verildi.

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI NE KADAR OLACAK?

Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun yaptığı son dakika açıklamasında en düşük emekli maaşına zam geleceğini söyledi. Erdursun yaptığı açıklamada "En düşük emekli aylığı 1 Temmuzda 10.000₺ olur! Çok baskı olursa asgari ücrete yakın olur" dedi ve emekli maaşına ciddi oranda bir zam geleceğini bildirdi.

Sizce 10 bin TL yeterli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

ASGARİ ÜCRET İÇİN DE RAKAM VERDİ

Özgür Erdursun yaptığı diğer açıklamada ise asgari ücretin 4 bin TL zamla 12 bin 500 lira olacağını söyledi.

EMEKLİ MAAŞ ZAMMI NE ZAMAN?

En düşük emekli maaşına zam 1 Temmuz tarihinde gelecek. Zam geldiğinde haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (21)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
Eytden yeni emekli oldum emekli maaşını aldım ama bayram ikramiyesi malesef halen yatmadı kurban bayramı geldi ne olacak bu bizim halimiz
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Sayın reisum yaşım 66 kiradayim çalişma hayatim boyunca yaptığım birikim ile ancak uşağumi evlendurdum ev alacak parayi kazanamadık,onun içun 7500 lira ile geçinmek mucizeden ote bişey benim gibi milyonlar var bizlere en duşuk maaş 15000 lira olmali ki birazcik nefes alalim,ülkemin reisine selam ve sevgilerimi gönderiyorum,siz reisum gereğini yapacağınıza inanıyorum,cenabu Allah'ım yar ve yardımcınız olsun Allah 'a emanet olun.ahmet kılıç.
Ziyaretçi 11 Ay Önce
10,000 olsa yetmez kiralar gıda almış başını gidiyor nereye yetecek emekli zor furumda bunun kira ve faturalar zaten maaşı götürüyor napcak emekli duvarlarını yiyecekler
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Son 1 ayda havada uçan kuşa bile maaş bağlayıp müthiş zamlar verdiler yersen
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Vay be 21 yıldır yapılamayan mucizeler görüyoruz madem yapılabiliyor 21 yıldır nerdesiniz ey akparti unutmadık erken emekli olup gidip ikinci işte çalışacak ohh çift dikiş cümlesini , liyakatsiz torpille ise almalar , mülakatlarda dönen oyunlar , kpss de 89 alıp nasıl atanamadigim ve bana söylenen akp üye ol sonra gel denmesi geçin bu işleri gecin