En Az Lise Mezunu 1.488 Güvenlik Görevlisi Alınacak! İşte Başvuru Şartları
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

En Az Lise Mezunu 1.488 Güvenlik Görevlisi Alınacak! İşte Başvuru Şartları

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığı ile özel sektöre ve kamuya silahlı ve silahsız olmak üzere güvenlik görevlisi alımı yapılacağı iş ilanları yayımlandı.

Kamu 18 Mayıs 2022 18:22 1
En Az Lise Mezunu 1.488 Güvenlik Görevlisi Alınacak! İşte Başvuru Şartları

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 1.488 güvenlik görevlisi alım ilanı yayınladı. Türkiye'nin farklı illerinde özel sektör ve kamuda istidam edilecek adaylardan en az lise olma şartı aranıyor. Başvuru şartları ve detayları haberimizde...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığı ile özel sektöre ve kamuya silahlı ve silahsız olmak üzere güvenlik görevlisi alımı yapılacağı iş ilanları yayımlandı. Türkiye'nin farklı şehirlerinde görevlendirmek üzere en az lise mezunu 1.488 personel istidamı yapılacak. Alımlara yönelik kurumlar ilan ile başvuru şartlarından son başvuru tarihine kadar merak edilen tüm detayları adaylara açıkladı. İşte İŞKUR 2022 güvenlik alım ilanlarının detayları...

İŞKUR GÜVENLİK GÖREVLİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?
Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Güvenlik Görevlisi alım ilanlarına başvuruda bulunmak isteyen vatandaşların öncelikle esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet sitesine giriş yapmaları ve açılan sayfada "Meslek" bölümüne "Güvenlik Görevlisi" yazarak ara tuşuna basması gerekiyor. Devamında açılan sayfada Güvenlik Görevlisi alımına yönelik tüm ilanlar listelenecektir.

İŞKUR İŞ İLANLARI
İlana girmede önce ilk defa İŞKUR üzerinden başvuruda bulunacakların ilk önce İŞKUR sayfasına üye girişi yaparak özlük bilgilerini doldurmaları gerekiyor. İlana başvuru aşamasında İŞKUR, T.C kimlik numarası ve şifre ile adaylardan giriş yapmalarını talep ediyor.

İŞKUR GİRİŞ
Ayrıca olarak giriş aşamasında E- Devlet şifresi ile de giriş yapmak artık mümkün. Bu aşamaları tamamladıktan sonra listelenen ilanlara giriş yaptıktan sonra başvuru şartlarını taşımanız halinde başvur butonuna tıklayarak online başvuru işlemini kolayca tamamlayabilirsiniz.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI
-En az ortaöğretim en çok ön lisans mezunu olmak, 
-5188 sayılı kanun gereği Özel Güvenlik Temel Eğitimini başarı ile tamamlamış olmak, Valilik tarafından düzenlenen Özel Güvenlik Kimlik (silahlı) Kartına sahip olmak (Kimlik geçerlilik süresi dolanlar için yenileme eğitiminin yapılmış olması gerekmektedir.) 
-Kaçak/Tasfiyelik/Yolcu Beraberi Eşya/Araç Ambarları ile Geçici Depolama Yeri/Antrepo gibi hizmet yerlerinde gece ve gündüz, iç ve dış mekânda 7 gün 24 saat esasına göre vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu bulunmamak, iv. Güvenlik işi yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, sağlık durumunu Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun Uygulanmasına İlişkin Yönetmelik’in Sağlık Şartları başlıklı -18 inci maddesinde belirtilen hususları kapsayacak şekilde “özel güvenlik görevlisi olur” şeklinde Sağlık Kurulu Raporu (heyet) ile belgelemek,
-Kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına mahkûm olmamak. vi. Güvenlik Görevlisi sürekli işçi kadrosuna atanabilmek için erkek adaylar için 172 cm kadın adaylariçin 165 cm boy şartını sağlıyor olmak.

İŞKUR ilanlarından bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin;

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Silahsız alım olmayacak mı