En az arızalanan araba markaları belli oldu: İşte o arabalar
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

En az arızalanan araba markaları belli oldu: İşte o arabalar

En az sorun çıkartan otomobil markası hangisi? İşte en maliyeti en düşük ve en az arıza çıkaran otomobil markaları.

Taşıt 30 Ağu 2023 16:22 0
En az arızalanan araba markaları belli oldu: İşte o arabalar

En az arıza çıkaran otomobil markaları belli oldu.

Artan araba fiyatları ile birlikte otomobil almak isteyen vatandaşlar en az arıza çıkaran otomobil markalarını yakından araştırmaya başladı. Gelen son dakika açıklamasında ise en az arıza çıkaran 5 otomobil markası listelendi. İşte en az arıza çıkaran otomobil markaları.

İşte bu maliyetlerin en düşük olduğu, en az arıza yaşanan otomobil markaları:

1 - MAZDA

Mazda, Japon otomobil pazarının önemli bir oyuncusu ve CarMD'nin hazırladığı en az arıza yaşanan otomobiller listesinde zirvede yer alıyor. Aynı zamanda bakım ve onarım maliyetleri açısından da öne çıkıyor. Özellikle ülkemizde Mazda 3.23 modeliyle tanınıyor.

2 - TOYOTA

Toyota, motor ve şanzıman dayanıklılığıyla öne çıkıyor. Türkiye'de "triger kayışı değil zincir" şeklinde bilinen Toyota, motor ve şanzıman konusundaki sağlamlığıyla tanınıyor.

3 - ACURA

Özellikle ABD, Kanada ve Hong Kong pazarları için lüks otomobiller üreten Acura, listemizin 3. sırasında yer alıyor.

4 - HYUNDAİ

Koreli üretici Hyundai, Japon markalarının arasında yer alarak en dayanıklı otomobil markaları listesinde dördüncü sırada yer alıyor. Türkiye'de de popülerlik kazanan Hyundai, satış rakamları konusunda da iyi bir konumda bulunuyor.

5 - HONDA

Türkiye'de popüler bir marka olan Japon üretici Honda, en az arıza yaşanan otomobiller listesinde beşinci sırayı alıyor. Geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan Honda, dayanıklılığıyla da ön plana çıkıyor.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç