En Az 7 Bin TL Maaş ve 10 Bin TL Bayram Harçlığı: İşte KMC Group İş Başvuru Sayfası
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

En Az 7 Bin TL Maaş ve 10 Bin TL Bayram Harçlığı: İşte KMC Group İş Başvuru Sayfası

Bir şirket, çalışanlarına Temmuz ara zammı beklenmeden maaş zammı yaptığını açıkladı ve kurban öncesi 10 bin lira harçlık vereceğini söyledi.

Finans Magazin 21 Haz 2022 11:15 1
En Az 7 Bin TL Maaş ve 10 Bin TL Bayram Harçlığı: İşte KMC Group İş Başvuru Sayfası

KMC Grup tarafından yapılan açıklamada maaşlara yüde 33 zam yapıldığı ve Kurban Bayramı öncesi çalışanlara 10 bin lira bayram harçlığı vereceğine yer verildi.

1987 yılında Kayseri’de Ziya Eren tarafından kurulan metal şirketi KMC, bugün KMC GROUP çatısı altında ağırlıklı çelik endüstrisinde olmak üzere 9 farklı şirketi ile faaliyetlerine devam etmektedir. Yapılan son maaş zammı ve ödenecek Kurban Bayramı ikramiyesi ile gündeme gelen , sanayi sektörüne kazandırdıkları ile de Türkiye ekonomisine katkıda bulunan KMC Grup , çalışanlarına byüük jest yaptı.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre şirket, çalışanlarına asgari ücret iyileştirmesi beklemeden zam yapma kararı aldı. Alınan kararda Kurban Bayramı ikramiyesi de dikkatleri çekti.

MAAŞLARA YÜZDE 33 ZAM

Bünyesinde asgari ücretli çalışan sayısı yok denecek kadar az olan şirketin çalışanlarına Temmuz ayı beklenmeden yüzde 33 zam yaptığı öğrenildi. Bu zamla birlikte en düşük maaş 7 bin liranın üzerine çıkarken asgari ücrete gelecek ek zamma göre bir düzenleme daha yapılabileceği açıklandı.

KURBAN ÖNCESİ 10 BİN LİRA

Şirket, Kurban Bayramı'ndan önce çalışanlarına 10 bin lira harçlık ödeyeceğini açıkladı. Bünyesinde 700'den fazla personel çalıştıran şirketin , personeline yaptığı bu büyük jest Türkiye'de gündem oldu ve çokça konuşuldu.

İŞ İLANI BAŞVURU SAYFASI

Bu açıklama sonrası iş arayan birçok kişi, şirkete nasıl iş başvurusu yapabileceğini araştırmaya başladı.KMC Grup kariyer sayfası üzerinden iş başvuruları kabul edilmektedir. Başvuru formunu doldurarak iş başvurusu yapabilir, açık pozisyon olması durumunda personel alımında öncelik yakalayabilirsiniz.

https://www.kmcgroup.com.tr/kariyer

KMC Group'un yukarıdaki sayfasına giderek sizden istenen bilgileri eksiksiz girerek iş başvurusu yapabilirsiniz. 

ÖRNEK OLSUN

Çalışanlarına yüksek maaş zammı ve bayram harçlığı veren şirketin diğer şirketlere örnek olması gerekmektedir. 

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Merhaba iyi günler nnasil işler çalişilacaktir