En Az 5.600 TL Maaş! Evde Oturduğunuz Yerden Paketleme Yaparak Para Kazanın! İŞKUR 1.555 Paketleme İşçisi Alacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

En Az 5.600 TL Maaş! Evde Oturduğunuz Yerden Paketleme Yaparak Para Kazanın! İŞKUR 1.555 Paketleme İşçisi Alacak

İŞKUR’da yayınlanan yeni iş ilanlarına baktığımızda Türkiye genelinde 1555 “paketleme işçisi” alımı yapılacağı görüldü. İşte haberin detayları...

İş İlanları 31 Ekim 2022 19:49 2
En Az 5.600 TL Maaş! Evde Oturduğunuz Yerden Paketleme Yaparak Para Kazanın! İŞKUR 1.555 Paketleme İşçisi Alacak

İŞKUR her çeşit meslek grubundan personel alım ilanı yayınlamaya devam ediyor. İŞKUR’da yayınlanan yeni iş ilanlarına baktığımızda Türkiye genelinde 1555 “paketleme işçisi” alımı yapılacağı görüldü. 

İŞKUR üzerinden farklı mesleklerde personel alım ilanları yayınlanmaya devam ediyor. Yeni ilanlara gündeme gelen İŞKUR bu sefer de emeklilier, ev hanımları ve öğrenciler için bir fırsat sundu. Evde paketleme işi ile ayda 5.500 TL kazanmanız mümkün.

Aynı zamanda İŞKUR’da yayınlanan bu ilanlara göre, sadece evde paketleme işçisi değil birçok fabrika, üretim merkezi ve iş yerleri de paketleme departmanında görev alacak yeni personel alımları yapmaktadır. Personel alımları genellikle 18-50 yaş aralığında, bay-bayan adaylar arasından yapılmaktadır.

AYLIK EN AZ 5.600 TL KAZANÇ

İŞKUR’un desteklediği evde paketleme işinde; çorap,makarna, kağıt,cam,gıda paketleme ve poşet katlama gibi işler yer alıyor.

İş ilanlarına her yaş grubundan, mezuniyet fark etmeksizin bay-bayan herkes başvuru yapabilir. 

İŞKUR KASIM AYI EVDE PAKETLEME İŞ İLANLARI

İŞKUR EVDE PAKETLEME İŞ BAŞVURUSU

Evde paketleme işi yapmak isteyenler öncelikle en yakın İŞKUR şubelerine müracaat etmeleri gerekiyor. İŞKUR şubelerine giderek evde ek iş başvuru formunu doldurulup, yetkili aracılığıyla sisteme kayıt ediliyorsunuz. Adayların adres ve iletişim bilgileri de meslek danışmanı tarafından sisteme kayıt ediliyor.

İŞKUR evde paketleme işi kaydı yapıldıktan sonra kişiye uygun evde paketleme işi geldiğinde cep telefonuna SMS ile bilgilendirme yapılıyor. Gönderilen SMS doğrultusunda işi kabul edenler işe başlamış oluyor.

İlan Adresi:  https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=22893

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 16 Ay Önce
bizde çalışmakistiyoruz
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
başvuruyu nasil yapiyoruz