Emre'de Pişman Olan Fenerbahçe, Aynısını İsmail Kartal'a Yapıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Emre'de Pişman Olan Fenerbahçe, Aynısını İsmail Kartal'a Yapıyor

Fenerbahçe'de yabancı teknik direktör arayışları devam ederken Löw ile pazarlık aşamalarında yeni boyuta geçildiği açıklandı.

Spor 16 Nisan 2022 17:38 0
Emre'de Pişman Olan Fenerbahçe, Aynısını İsmail Kartal'a Yapıyor

Geçen sene son maçlarda çok iyi iş çıkaran ve şampiyonluğu az farkla kaçıran Emre Belözoğlu'nu göndererek Vitor Pereira 'yı göreve getiren ve kötü bir sezon geçiren Fenerbahçe'de kötü gidişe İsmail Kartal dur dedi ve göreve geldikten sonra aldığı art arda galibiyetlerle takımı adeta şaha kaldırdı. Ancak Fenerbahçe 'de hala yabancı hoca arayışları devam ediyor.


Geçen sene teknik direktörlük görevine sezon sonuna az bir süre kala Emre Belözoğlu getirilmiş ve şampiyonluk kıl payı kaçmıştı. Bunun ardından yeni sezona Vitor Pereira ile başlayan Fenerbahçe, ilk maçlarında iyi oynamasa da 3 puanlar almayı başardı. Ancak daha sonra kötü gidişat başladı. Art arda mağlubiyetler alan ve UEFA Avrupa Ligi'nde istediğini alamayıp Konfederasyon Kupasına düşen Fenerbahçe'de Pereira'nın görevine son verildi. Daha sonra göreve geçici olarak İsmail Kartal getirildi. İlk karşılaşmaları zor geçen Kartal, daha sonra takımı adeta şaha kaldırdı.


SON

İsmail Kartal 12 Ocak günü takımın başına getirildi. Bu tarihten sonra Fenerbahçe'nin başına 15 maç duran İsmail Kartal , bu karşılaşmaların 8 'ini kazandı. 2'si berabere 4'ü de mağlubiyetle sonuçlandı. Ancak İsmail Kartal , takımı asıl son maçlarda iyi oynatmaya başladı. Son 8 karşılaşmaya baktığımızda Fenerbahçe sadece Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı. Sarı lacivertli takım, diğer karşılaşmaları güzel bir oyunla kazanmasını bildi.


LÖW FENERBAHÇE'DEN DÜNYALARI İSTEDİ

Takımdaki pozitif etkiye rağmen Fenerbahçe Yönetimi, yabancı teknik direktörde diretmeye devam ediyor. Edinilen bilgilere göre Löw ön plana çıkıyor. Ancak Alman teknik hocanın transfer için Fenerbahçe'den 30 milyon euroluk bir bütçe istediği öğrenildi. Ali Koç bunun üzerine Finansal Fair Play 'de esnetilme olması için UEFA'ya başvuru yaptı. Onay çıkması durumunda Löw ile 3 yıllık anlaşma imzalanması gündemde.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç