Emre Karayel'in Atı Yarış'ta Birinci Geldi! İşte Ünü Oyuncunun Kazandığı Para...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Emre Karayel'in Atı Yarış'ta Birinci Geldi! İşte Ünü Oyuncunun Kazandığı Para...

Emre Karayel'in sahibi olduğu 'Yiğit Kardeş' adlı yarış atı, 10. Osmanlı Padişahı Kanuni Sultan Süleyman Koşusu'nda birinci oldu.

Finans Magazin 18 Ekim 2022 20:33 0
Emre Karayel'in Atı Yarış'ta Birinci Geldi! İşte Ünü Oyuncunun Kazandığı Para...

Yarış atı tutkusu ile bilinen ünlü oyuncu Emre Karayel'in sahibi olduğu 'Yiğit Kardeş' adlı yarış atı, 10. Osmanlı Padişahı Kanuni Sultan Süleyman Koşusu'nda birinci oldu. Emre Karayel bu koşudan küçük bir servet kazandı. İşte Karayel'in kazandığı para...

Emre Karayel'in Yiğit Kardeş isimli safkan Arap atı birinci oldu. Karayel koşuyu eşi Gizem ve oğlu can ile birlikte izledi. Karayel bu yarıştan 1 milyon 707 bin TL kazandı.

Yiğit Kardeş isimli saf kan Arap atı, geçtiğimiz pazar Veliefendi Hipodromu’nda 10. Osmanlı Padişahı Kanuni Sultan Süleyman Koşusuda, Emre Karayel’in atı yarışta birinci geldi.

Emre Karayel, yarışı eşi Gizem Karayel ve oğulları Can ile izledi. Yiğit Kardeş isimli at, Karayel'e 1 milyon 707 bin TL kazandırdı.

EMRE KARAYEL KİMDİR?

Emre Karayel Bir Erkek Bir Kadın adlı sitcomunda gösterdiği performansla adını geniş kesimlere duyurmuştur.

18 Ekim 1972 tarihinde, Kadirli'de dünyaya gelen Emre Karayel, Ankara Atatürk Anadolu Lisesi'nin ardından Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'ne girdi. Bölümü tamamlamadan Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne geçti. Üniversiteyi 1999 yılında bitirmesinin ardından TRT'de çalışmaya başlayan Karayel, sunuculuk yaptı ve çocuk programları hazırladı.

2000 yılında, TRT'de yayınlanan Ablam Böyle İstedi dizisiyle profesyonel oyunculuk hayatına adım atan Karayel, 2002 yılında Kuzenlerim ve 2003 yılında kendisini şöhrete taşıyan yapım olan Bir İstanbul Masalı'nda rol aldı. Karayel'in rol aldığı pek çok dizinin içerisinde en göze çarpanları Gümüş, Kurtlar Vadisi Pusu ve Canım Ailem oldu.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç