Emre Belözoğlu, Faruk Koca'ya sahip çıktı: Olayın tek suçlusu yok
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Emre Belözoğlu, Faruk Koca'ya sahip çıktı: Olayın tek suçlusu yok

Ankaragücü Kulübü Teknik Direktörü Emre, yaptığı son dakika açıklamasında Faruk Koca'ya sahip çıktı. İşte o açıklama.

Spor 17 Ara 2023 0
Emre Belözoğlu, Faruk Koca'ya sahip çıktı: Olayın tek suçlusu yok

Emre Belözoğlu, Faruk Koca'ya sahip çıktı.

Son dakika haberi: Ankaragücü TeknK Direktörü Emre Belözoğlu bir son dakika açıklamasında bulundu. Belözoğlu yaptığı açıklamada ömür boyu men edilen Faruk Koca hakkında ilk sözlerini söyledi.

NE OLMUŞTU?

Geçen hafta oynanan Ankaragücü Çaykur Rizespor karşılaşmasının bitiş düdüğünden sonra sahaya giren Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Hakem Halil Umut Meler'e yumruk attı ve hastanelik etti.

Bu olay sonrası TFF, Faruk Koca hakkında ömür boyu spordan men cezası verdi.

EMRE BELÖZOĞLU SAHİP ÇIKTI

Kulübün teknik direktörü Emre Belözoğlu yaptığı son dakika açıklamasında Faruk Koca ile görüştüğünü, kendisinin üzgün olduğunu söyledi ve "Başkan Faruk Koca ile kader birliği yapmak benim için çok büyük bir onurdur. Birlik olmalıyız. Zaman birlikte olma zamanı. Başkanımıza ve oyuncularımıza sahip çıkacağız" dedi.

Koca'nın Ankaragücü'ne yıllarını verdiğini söyleyerek sözlerini sürdüren Belözoğlu, onun geçmişte birçok defa fair play ödülü aldığını söyleyerek, "Başkanımız Faruk Koca, Ankaragücü'ne yıllarını vermiş birisi. Geçmişte birçok kez fair-play ödülleri almış bir başkan. Bu tarafın da unutulmaması gerek diye düşünüyorum" dedi.

SANKİ TEK SUÇLU VARMIŞ GİBİ ALGI OLDU

Olayın tek bir sorumlusu olmadığını söyleyen Belözoğlu açıklamasını şu ifadelerle sonlandırdı:

"Başkanımızı ziyaret ettim. Kendisi üzgün olduğunu söyledi. Olmaması gerek bir olaydı ama her yaşananın da tek bir suçlusu varmış gibi algı oluşturmaya da gerek yok"

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç