Emniyet Genel Müdürlüğü'ne Destek Personeli Alımı Yapılıyor! İşte Başvuru Ekranı...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne Destek Personeli Alımı Yapılıyor! İşte Başvuru Ekranı...

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne destek personeli alımı yapılıyor. İşte başvuru detayları ve başvuru ekranı...

Memur Alımı İlanları 4 Ağu 2022 16:45 0
Emniyet Genel Müdürlüğü'ne Destek Personeli Alımı Yapılıyor! İşte Başvuru Ekranı...

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne destek personeli alımı yapılıyor. İşte başvuru detayları ve başvuru ekranı...

Emniyet Genel Müdürlüğü duyurdu! Merkez Teşkilatına 21 sözleşmeli destek personeli (hizmetli) alımı yapılacak. Başvurular 5 Ağustos’ta sona erecek. Peki, EGM personel alımı başvurusu nasıl yapılır? 

EGM PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Başvurular 01 Ağustos 2022 – 05 Ağustos 2022 tarihleri arasında alınacaktır. Başvuruların, 05.08.2022 Cuma günü saat 23:59’a kadar tamamlanmış olması gerekiyor. Adaylar, başvurularını E-Devlet üzerinden Emniyet Genel Müdürlüğü – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı ( https://isealımkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/) adresinden yapabilecek. Kargo ya da posta yoluyla yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecek. Adayların istenilen bilgilerinin e-Devlet üzerinden gelmemesi halinde, bilgilerini beyan ederek belgelerini de pdf ya da jpeg formatında yüklemeleri gerekiyor. Adaylar, Sözleşmeli Destek Personeli (Hizmetli) unvanı için belirtilen birimler arasından tercihte bulunabilecek. Adaylar, başvuru onay durumlarını Kariyer Kapısı üzerinden takip edebilecek.

EGM HİZMETLİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

- 2020 yılı KPSS ortaöğretim düzeyinde KPSS-P94 puan türünden en az 70 puan almış olmak.

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinin (A) bendinde belirtilen şartları taşımak.

- Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak, (Yapılacak sözlü/uygulamalı sınav sonucu başarılı olan ve Emniyet Teşkilatına atanmaya hak kazanan adaylardan istenilecek)

- Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları Yönetmeliğinde belirtilen sağlık şartlarını taşımak, (Yapılacak sözlü/uygulamalı sınav sonucu başarılı olan ve Emniyet Teşkilatına atanmaya hak kazanan adaylardan istenilecek)

- Emniyet Genel Müdürlüğünce yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olmak.

- Sınav komisyonu, değerlendirme neticesinde herhangi bir adayı başarılı bulmaması halinde adayların tamamını eleme tasarrufuna sahiptir.

- Sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olup atanmaya hak kazanan adayların atamalarının yapıldığı birimde Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslara göre sonradan atamaları başka birimlere yapılamamakta olup, başvuruda bulunacak adayların bu hususu göz önünde bulundurarak tercihlerini yapmaları gerekmektedir.

Adaylara atama onayları hariç yapılacak duyurular, Emniyet Genel Müdürlüğü internet adresinden yapılacak olup adaylara ayrıca yazılı tebligat gönderilmeyecektir. Adaylar sınavlarına ilişkin bilgileri Kariyer Kapısı üzerinden görüntüleyebilecektir.

ÖZEL ŞARTLAR

Sözleşmeli Destek Personeli (Hizmetli)

- Herhangi bir ortaöğretim programından mezun olmak.

- Yapılacak sınav için 01.01.2022 tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış ve 40 yaşını tamamlamamış olmak.

Yeni yayımlanacak ilanlardan bildiirmle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin;

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç