Emlakta çılgınlık: Bu evin aylık kirası 270 bin TL
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Emlakta çılgınlık: Bu evin aylık kirası 270 bin TL

Bir emlak sayfası üzerinde yayınlanan kiralık ev ilanında, evin aylık kirası şok etti. İşte ayda 270 bin TL'ye ilana konulan ev.

Emlak 27 Şubat 2023 20:05 0
Emlakta çılgınlık: Bu evin aylık kirası 270 bin TL

Aylık kirası 270 bin TL'ye ev mi olur?

Bir emlak ilan sayfası üzerinden yayınlanan kiralık villa ilanına baktığımızda büyük bir şok ile karşılaştık. Bilin dik bir emlak sayfası üzerinden yayınlanan kiralık villaya baktığımızda evin 7+2 olduğu görülüyor. Net 700 metrekare olan villa tarzı evin bazı özellikleri şu şekilde verildi:

GİRİŞ KAT ;
Mutfak ,kış bahçesi ,1 adet oda banyo balkon ve salondan oluşmaktadır.

1 KAT ;
Oda banyo+yatak odası banyo , hamam ,giyinme odası ,balkon + oda ve banyo + oda ve banyo 

ALT KAT;
Çamaşır odası + kapalı ve açık  garaj + Tuvalet + oda banyo + salon + bahçeye çıkışda sera + oda banyo + mutfak + ısıtma ve hidrofor odası.

7+2'lik evin bu özellikleri ile aylık 270 bin liraya kiraya verildiği görülüyor.

ŞENOL BABUŞÇU'DAN TEPKİ

Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Ziraat Bankası Eski Genel Müdür Yardımcısı, Halkbank Eski Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi, Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şenol Babuşçu, emlak sektöründe gelinen bu duruma tepki gösterdi.

Babuşçu yapıtğı son dakika açıklamasında kiralık evin bu fiyatına, "Satılık mı? Kiralık mı? diye sorarsanız: KİRALIK Yıllık mı? Aylık mı? diye sorarsanız: AYLIK Ankara’da kiralık villa aylık 270.000 TL" şeklinde tepki gösterdi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç