Emekliye Promosyon Zammı Geliyor: Kamu Bankaları Promosyon Son Dakika
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Emekliye Promosyon Zammı Geliyor: Kamu Bankaları Promosyon Son Dakika

Kamu bankalarının emekli promosyonu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Açıklamada zam için yeni tarih verildi.

Bankalar 3 Ekim 2022 12:31 0
Emekliye Promosyon Zammı Geliyor: Kamu Bankaları Promosyon Son Dakika

Son dakika : Kamu bankalarının promosyon zammında yeni tarih.

Promosyonm iktarını hala 750 lira seviyesinde tutan kamu bankalarının bu miktarı ne zaman arttıracağı büyük merak konusu oldu. Son olarak gelen açıklamada kamu bankalarının promosyon yarışına katılmayacağı bildirilirken bir son dakika haberi daha geldi. Edinilen bilgilere göre kamu bankaları, ciddi müşteri kaybı sonrası harekete geçti.

KAMU BANKALARI HANGİLERİ?

Kamu bankaları: Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank.

Kulislerden gelen son dakika bilgilerine göre 28 Ekim 2022 tarihinde AK Parti'nin seçim beyannamesinin yayınlanacağı ve seçim beyannamesinde kamu bankalarının promosyon miktarlarına dair bir madde olacağı ve bu madde sonrası talimatın gelmsei ile kamu bankalarının promosyon miktarına zam yapılacağı öğrenildi.

ÇOK DİRETTİLER

Kamu bankaları , diğer bankalar promosyonu 8 bin liraya kadar çıkarana kadar kendi promosyonlarını 750 lirada bırakmakta direttiler hala da diretiyorlar. Ancak bankaların bu diretmesi onlara zarar olarak döndü. Kısa sürede ciddi şekilde birçok emekli vatanda, daha yüksek promosyon almak için başka bankaya maaşını taşıdı. KAmu bankalarında maaşının 5'te biri kadar ancak promosyon alan emekliler, bankasını değiştirmesi sonrası 8 bin liraya , yani maaşının 2 katı kadar fazla bir promosyonu alıyor. Bu da arada 10 kattan fazla fark yapıyor.

ZAM GELİYOR

Bir bankacının yaptığı açıklamada promosyonun 10 bin liranın üzerine çıkabileceğini söyledi. Promosyona zam geldiğinde bildirimle haberdar olmak, haberi kaçırmamak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç