Emekliye Bayramdan Sonra 3 Bin TL: İşte O 4 Banka
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Emekliye Bayramdan Sonra 3 Bin TL: İşte O 4 Banka

Emekli vatandaşları ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada emeklilere bayramdan sonra promosyon ödemelerinin artacağına yer verildi.

Bankalar 1 Mayıs 2022 13:11 0
Emekliye Bayramdan Sonra 3 Bin TL: İşte O 4 Banka

Emekliler yüksek enflasyona karşı banka değiştirmeye ve yeni promosyon ödemesi almaya başladı.

Milyonlarca emeklli vatandaş, yükselen enflasyon nedeniyle zor günler geçiriyor. Hayat pahalılığı nedeniyle zor günler geçiren emekli vatandaşlar, bankaların promosyon ödemelerine başvuru yapıyor. Henüz 3 yılı dolmamasına rağmen promosyona başvuru yapıp düşük miktarda bile olsa promosyon ödemesi alan emekli vatandaşlar, bunu bayram ikramiyesine de ekleerek en azından biraz rahat bir bayram geçirmeyi hedefledi. 

 

Bankalar tarafından yapılan son dakika açıklamasında maaşlarını bankalrına taşıyan emeklilere 2 bin 750 liraya kadar promosyon ödemesi yapılacağı öğrenildi. Bazı bankaların 3 bin liraya kadar çıkardığı promosyon ödemesinde daha önce fiyat bin 500 liraydı. Ancak son güncellemeler ve özel bankaların başlattığı rekabet sonrası bu miktar 3 bin liraya kadar çıktı. 

 

3 YILI BEKLEMEDİLER

Bilindiği üzere emekliler , maaşı aldıkları bankayı değiştirince 3 yıllık taahhüt immzalıyor. İmzalanan 3 yıllık taahhüt nedeniyle emekliler , 3 yıl maaşlarını bu bankadan almak zorunda. Taahhütünü bozup başka bankaya gitmek isteyen emeklilere ise diğer bankalardan kampanya geldi. Bankalar  bozulan taahhüt miktarını karşılıyor ve bunu ikramiye miktarından düşerek emekliye kalan farkı ödüyor. 2 sene kalmış olsa bile emekli, 1 yıllık süre için bin lira ödeme yapıyor ve diğer bankaya giderek 2 bin lira promosyon ödemesi alıyor. 

 

Promosyon ödemesi ise diğer gün banka tarafından emeklinin hesabına yatırılıyor. 

 

BANKALARIN PROMOSYON MİKTARI

Bankaların promosyon miktarları şu şekilde:

GARANTİ BBVA

Emekli maaşınızı taşıyın, 3.000 TL'ye varan ödül fırsatını kaçırmayın. Emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıyan emeklilerimize 2.750 TL'ye varan promosyon. Üstelik emekli yakınlarını davet eden tüm Garanti BBVA müşterilerine, her bir yakını için 250 TL nakit ödül fırsatı!

 

AKBANK 3 BİN 250

Akbank Mobil'den 'Akbanklı Olmak İstiyorum' adımlarını takip ederek şubeye gitmeden dakikalar içinde Akbank müşterisi olabilirsiniz. Sizi bekleyen avantajlardan da 1 yıl boyunca faydalanabilirsiniz!

Fatura talimatınıza 500 TL'ye varan Chip-Para!


YAPI KREDİ

Yapı Kredi Mobil ile görüntülü işlem asistanlarına bağlanarak hesap açılışınızı dijital onayla anında tamamlayarak Yapı Kredi’nin avantajlarla dolu dünyasıyla hemen tanışın, tüm bankacılık işlemlerinizi 7/24 yapmanın ayrıcalığını yaşayın!

Yapı Kredi informationYapı Kredi'de Şimdiki Emekliler Bir Başka!

Yapı Kredi information2.750 TL'ye Varan Promosyon Yapı Kredi'de!

İŞ BANKASI

Emekli maaşını İş Bankası’na taşıyanlar ek koşulsuz 2.500 TL’ye varan promosyon ödemesi kazanıyor. Üstelik aidat ödemeden Maximum Kart sahibi olabiliyor, İşCep ve İnternet Şubesi’nden sınırsız sayıda ücretsiz havale/EFT yapabiliyor ve diğer banka ATM’lerinden ayda 2 kez ücretsiz nakit çekebiliyor.

 

Maaşı aldığı bankasını değiştirmek isteyen emekli vatandaşların, bunun için bayramdan sonra bankalara müracaat etmesi gerekecek. 

 

Sizce 3 bin lira, 2 bin 750 lira promosyon için yeterli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç