Emeklilere promosyona ek faizsiz 10 bin TL kredi müjdesi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Emeklilere promosyona ek faizsiz 10 bin TL kredi müjdesi

Emeklilere bankalardan promosyon ve faizsiz 10 bin TL kampanyası ve düşük faizli kredi başvurusu başladı. İşte başvuru detayları.

Emekli Haberleri 23 Mayıs 2023 23:55 0
Emeklilere promosyona ek faizsiz 10 bin TL kredi müjdesi

Emeklilere 10 bin TL promosyon ve ihtiyaç kredisi faiz oranı.

Bankaların emeklilere yönelik kampanyaları devam ediyor. Kampanyalara baktığımızda emeklilere 10 bin liraya yakın promosyon ödemesi yapıldığı bildirilirken promosyonun yanı sıra ihtiyaç kredisi kampanyalarının da başlatıldığına yer verildi.

Bankaların kampanyaları şu şekilde:

Yapı Kredi Bankası 8 bin 500 liraya kadar promosyon ödemesi yaparken banka kredisi hakkında, "Kampanya döneminde Ek Ödül Taahhütnamesi’ni imzalayan müşterilerimiz 15.03.2023 ve 30.06.2023 tarihleri arasında minimum 25.000 TL değerinde bireysel ihtiyaç kredisi kullanımında ek 500 TL nakit promosyon almaya hak kazanacaklardır. Ödeme kişilerin emekli maaş hesaplarına ve hala ek ödül taahhütnamesinin iptal edilmemesi durumunda Temmuz ayı içerisinde yapılacaktır" ifadelerine yer verildi.

Garanti BBVA emeklilere 8 bin 500 liraya kadar promosyon ödemesi yapıyor. Promosyon ödemesinin yanı sıra kredi ve mevduat kampanyası şu şekilde açıklandı: "SGK emeklilerine özel vadeli mevduat ve kredi fırsatı! Garanti BBVA destek kredilerinden emeklilere özel avantajlı faiz oranlarıyla gelir belgesine gerek kalmadan faydalanabilirsiniz. Mevduatınızı bankamızda emeklilere özel ayrıcalıklı faiz oranlarıyla vadeli olarak değerlendirebilirsiniz"

ING Bank tarafından yapılan son dakika açıklamasında emeklilere 10 bin liraya kadar promosyon ödemesi yapılacağı bildirilirken kredi ve diğer kampanyalara şu şekilde yer verildi: "%1,99'dan başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullanabilir, 3 ay boyunca Turuncu Ekstra avantajlarından harcama koşulu olmadan yararlanabilir, İlk defa ING Kredi Kartı başvurusu yaptığınızda, ilk 1 yıl kart ücret ödemez, 10.000 TL faizsiz Taksitli Nakit Avans kullanabilir veya 500 TL Bonus fırsatından yararlanabilirsiniz"

Şekerbank yaptığı son dakika açıklamasında 5 bin liraya kadar promosyon ödemesi yapıyor. Kredi ile ilgili yapılan açıklamada, "Bankamız müşterisi emeklilerimize özel ihtiyaç kredisinden hemen yararlanmak ister misiniz? Uygun taksit seçenekleri ve 36 aya varan vade seçeneği sunduğumuz Emekli Maaş Müşterisi ile ihtiyaçlarınızı anında giderin!" denildi.

Halkbank yaptığı açıklamada ise 5 bin liraya kadar promosyon ödemesi yaparken kredi kampanyası detaylarına şu şekilde yer verildi:

Maaşını Bankamızdan alan veya maaşını Bankamıza aktarmayı taahhüt eden emekli müşterilerimizin 5.000 TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçları için aylık %1,58 faiz oranı ve bütçelerine uygun geri ödeme seçenekleriyle 36 ay vadeli kredimizdir.

Tutar ve Ödeme Koşulları
5.000 TL’ye kadar kredinizi aylık %1,58 faiz oranıyla tahsis ücretli olarak kullanabilirsiniz.

Kredi ödemelerinizi;

Aylık eşit taksitli,
Artan taksitli,
Azalan taksitli, 
3 ayda bir eşit taksitli,
Serbest ödemeli olarak yapabilirsiniz.

İş Bankası ise 7 bin 500 liraya kadar promosyon ödemesi yapıyor. Banka yaptığı açıklamada, "Emekli maaşını İş Bankası aracılığıyla alan müşterilere özel dönemsel kredi ve mevduat kampanyalarından yararlanabilirsiniz" ifadeleri ile kredi verileceğini bildirdi.

Kredi ve promosyon kampanyalarından haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç