Emeklilere 5 bin TL Cumhuriyet ikramiyesi verilecek mi?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Emeklilere 5 bin TL Cumhuriyet ikramiyesi verilecek mi?

Emeklilere 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda tek seferlik 5 bin TL'lik Cumhuriyet ikramiyesi verilecek mi? İşte gelen son dakika açıklaması.

Emekli Haberleri 17 Eylül 2023 07:56 0
Emeklilere 5 bin TL Cumhuriyet ikramiyesi verilecek mi?

Sosyal Güvenlik Uzmanı İsa Karakaş'tan son dakika açıklaması: Emeklilere 5 bin TL Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verilecek mi?

Son günlerde hükümete yakın Sabah Gazetesi'nde dile getirilen 5 bin TL'lik emekliye Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi hakkında üzen bir son dakika açıklaması geldi.

Sabah Gazetesi'nin aktardığı bilgilere gör emeklilere tek seferliğine 5 bin TL'lik ikramiye verilmesi üzerinde çalışılıyor, hatta ikramiyenin Cumhurbaşkanı onayı sonrası meclis açıldıktan sonra yürürlüğe gireceği belirtiliyordu.

Bu konuda bir son dakika açıklaması geldi. Sosyal Güvenlik Uzmanı ve Türkiye Gazetesi Yazarı İsa Karakaş yaptığı son dakika açıklamasında Ankara'dan bilgi aldığını ve böyle bir ikramiyenin gündemde olmadığını belirtti.

Karakaş açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"29 Ekimde emeklilere 5000 TL ikramiye dağıtılacakmış" !!!!! Günlerdir medyada bu asparagas haber ile emekliler heyecanlandırıldı...

Ankara'dan teyit ettirdiğim bilgi: Hazine ve maliye bakanlığının böyle bir çalışması yok.

AÇIN GAZETE YAZILARIMI, BAKIN TÜM TV PROGRAMLARIMA YOUTUBE VİDEOLARIMA HİÇBİR ZAMAN 29 EKİM İKRAMİYESİ, 100 YIL İKRAMİYESİNDEN ASLA BAHSETMEDİM...."

ABDULKADİR SELVİ: TEK SEFERLİK BİR İKRAMİYE GÜNDEMDE

Temmuz maaş zamında mağdur edilen emeklilerin yeni maaş zamları Ocak 2024'te uygulamaya girecek. Ciddi şekilde mağdur olan emekliler için bir açıklama yapan Hürriyet Yazarı Abdulkadir Selvi, tek seferliğine bir ikramiyenin gündemde olduğunu söylemişti.

Konu ile ilgili hükümet kanadından açıklama geldiğinde haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç