Emeklilere 15 bin TL promosyon: İşte en fazla promosyon veren bankalar ING Bank 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Emeklilere 15 bin TL promosyon: İşte en fazla promosyon veren bankalar ING Bank 2024

En fazla promosyon veren bankalar açıklandı. İşte emeklilere en fazla promosyon veren banka.

Emekli Haberleri 22 Ocak 2024 16:15 0
Emeklilere 15 bin TL promosyon: İşte en fazla promosyon veren bankalar ING Bank 2024

En yüksek promosyon veren bankalar: ING Bank 15 bin TL promosyon veriyor.

Emekliler, en yüksek promosyon veren bankaları araştırmaya devam ediyor. Gelen son dakika açıklamasında ING Bank, emeklilere 15 bin liraya kadar promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. 10 bin lira ve üzerinde maaş alan emeklilere yapılacak promosyon ödemesi için başvuru bilgileri Finans7.com'da.

"SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 10.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı'nıza 5.000 TL’ye varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 15.000 TL'ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da, emekli maaş promosyonundan yararlanabilirler" ifadeleri ile yayınlanan son dakika açıklamasında promosyon kampanyasının başladığı bildirildi.

Promosyon ödemesi alan emeklilere promosyonun yanı sıra kredi de verileceği açıklandı. İşte promosyonun detayları:

Dijitalden gerçekleştireceğiniz para transferi işlemlerine masraf ödemezsiniz. 

%3,59'dan başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullanabilir,

3 ay boyunca Turuncu Ekstra Plus avantajlarından puan toplama koşulu olmadan yararlanabilir,

İlk defa ING Kredi Kartı başvurusu yaptığınızda, ilk 1 yıl kart ücret ödemez, 10.000 TL faizsiz Taksitli Nakit Avans kullanabilir veya 500 TL Bonus fırsatından yararlanabilirsiniz

10 bin TL promosyonun yanında verilecek 5 bin TL ödemenin başvuru detayları şu şekilde:

Kampanyadan, 10 Ocak 2024 – 31 Ocak 2024 tarihleri arasında Bankamızdan ilk kez emekli maaşını alacak ve bu tarihler arasında nakit promosyonu vadesiz hesabına yatan emekli maaş müşterileri, otomatik fatura talimatı vermeleri ve vadesiz hesaplarına bağlı bir destek hesap ürününe sahip olmaları koşuluyla faydalanabilir. 

Kampanyaya katılım için 10 Ocak 2024 – 31 Ocak 2024 tarihleri arasında SGK Kapsamında Gelir/Aylık Alanlara Ek Promosyon Ödenmesine İlişkin B ilgi ve Katılım Formu‘nun alınmış olması gerekir. 

Kampanyaya katılmak için 31 Ocak 2024 tarihine kadar vadesiz hesaptan tanımlı Otomatik Fatura Talimatlarının verilmiş olması ve vadesiz hesaplarına bağlı bir destek hesap ürününe sahip olunması gerekir. Bu tarihten sonra verilen ve iptal edilip yeniden verilen Otomatik Fatura Talimatları veya açılacak destek hesaplar kampanya kapsamında sayılmaz. 

Kampanya kapsamında vadesiz hesaplarına bağlı bir destek hesap ürününe sahip müşterilerin vadesiz hesaplarından vereceği ilk Otomatik Fatura Talimatı’na 1.000 TL, ikinci Otomatik Fatura Talimatı’na 1.000 TL, üçüncü Otomatik Fatura Talimatı’na 1.000 TL, dördüncü Otomatik Fatura Talimatı’na 1000 TL, beşinci Otomatik Fatura Talimatı’na 1000 TL olmak üzere, toplamda en fazla 5.000 TL ek nakit promosyon ödenir. 5 adetten fazla fatura talimatı verilmesi durumunda ek bir tutar ödenmez. 

Kredi kartından verilen Otomatik Fatura Talimatları kampanya kapsamında değildir. 

Kampanyadan 10 Ocak 2024 tarihi öncesinde ING’den promosyon taahhüdü bulunan ve bir diğer SGK emekli aylığı getiren müşteriler yararlanamazlar. 

Ek nakit promosyon ödemesi 10 Ocak 2024 tarihinden itibaren ödenmeye başlanır.

5.000 TL’ye varan ek Otomatik Fatura Talimatı promosyon kampanyasına dahil olabilmek için kampanyaya katılım şartlarına ilişkin tüm detaylar ing.com.tr adresinde belirtilir. 

10 Ocak 2024 – 31 Ocak 2024 tarihleri arasında verilen vadesiz hesaba tanımlı her bir yeni Otomatik Fatura Talimatı’nın, talimat tarihinden itibaren 90 gün içerisinde en az bir kez vadesiz hesaptan otomatik olarak ödenmesini takiben faturanın iptal olmaması ve vadesiz hesaba bağlı bir destek hesap olması durumunda, 2 gün içerisinde ek nakit promosyon ödemesi vadesiz hesaba ödenir. 10 Ocak 2024 öncesinde verilmiş olan vadesiz hesaba tanımlı olan Otomatik Fatura Talimatlarının ise 31 Ocak 2024 tarihine kadar en az bir kez vadesiz hesaptan otomatik olarak ödenmiş olması ve vadesiz hesaba bağlı bir destek hesap olması durumunda, ek nakit promosyon ödemesi vadesiz hesaba yapılır.

ING, uygun görmediği destek hesap başvurularını onaylamama hakkına sahiptir. Yeni destek hesap başvurularında başvurunun onaylanmaması veya hali hazırda destek hesaba sahip olunmaması durumunda otomatik fatura talimatı verilse dahi ek promosyon bedelinden yararlanılamaz. 

Yukarda belirtilen şartlarda otomatik ödeme talimatı verilmeden vadesiz hesaba ba��lı bir destek hesap sahibi olunması, destek hesap limit artışı veya destek hesap iptali sonrası yeniden destek hesap tanımlanması kampanyadan yararlanma hakkı sağlamaz. Kampanyaya katılacak kişiler hem otomatik fatura talimatı hem de vadesiz hesaba bağlı destek hesap ürün sahipliği koşulunu birlikte yerine getirmeleri halinde kampanyadan yararlanabileceklerini kabul ederler. 

Nakit promosyonun/Ek nakit promosyonun ödendiği tarihten itibaren üç yıl içerisinde; faturanın iptal edilmesi, düzenli olarak otomatik ödenmemesi, , destek hesabın iptal edilmesi herhangi bir sebeple gelir/aylığın farklı kuruma taşınması ya da SGK tarafından gelir/aylık ödemesinin kesilmesi durumunda Bankanın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın ödenen toplam promosyon/ek nakit promosyon tutarı şartın bozulduğu tarih esas alınmak suretiyle taahhüdün kalan süresi dikkate alınarak kıstelyevm esasa göre geri alınır. 

Aynı anda birden fazla ek nakit promosyon kampanyasından yararlanılamaz.

Başka Otomatik Fatura Talimatı kampanyalarıyla birleştirilemez. 

ING katılım kanallarını değiştirme, belirtilen hizmetleri dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Sizce 15 bin TL promosyon yeterli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. Kadın erkek emekliler bu sayfada. Bilgi alış verişi ve tanışmak için > TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç