'Emekli Maaşlarına Zam Yapılmasına Gerek Yok'
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

'Emekli Maaşlarına Zam Yapılmasına Gerek Yok'

Emekli maaşlarına zam yapılmasın gerek yok diyen kişinin hem Türkiye'de hem yurt dışından emekli olduğu ve dolarla maaş aldığı ortaya çıktı.

Haberler 12 Haz 2022 16:02 0
'Emekli Maaşlarına Zam Yapılmasına Gerek Yok'

Sokak röportajında maaşlara zam gelmesin diyen kişinin yurt dışından emekli olduğu ve dolarla maaş alıyor. 

Son dönemlerde sokak röportajları aldı başını gitti. Vatandaşlar sokak röportajlarında içinden geçen her şeyi söylüyor ve seslerini duyurmaya çalışıyor. 

EKONOMİ ÜZERİNE

Son dönemlerde sokak röportajlarında en çok konuşulan konu ekonomi oldu. Vatandaşlara ekonomik durum soruludu ve maaşlara zam gelip gelmeyeceği sorusu soruldu. 

Sokak Kedisi ismi ile sokaklarda röportaj yapan kanalda yayınlanan sokak röportajı gündem oldu.

EKONOMİ ÇOK İYİ

Sokak röportajına yansıyan görüntüde bir vatandaşın ekonomi nasıl sorusuna şu şekilde cevap verdiği görülüyor: "Ekonomi gayet güzel. Yaşantıya göre, gelirlere göre, aldığımız maaşlara göre, 400 lira maaş alıyordum şimdi 3 bin 700 lira maaş alıyorum." dedi. 

EVİNİZ VAR MI?

"Yetiyor mu?" sorusuna ise bu vatandaş, "Yetiyor tabi." şeklinde cevap verdi ve evi olduğunu da söyledi. Kira vermeden 3 bin lira ile geçindiğini söyledi. 

ZAM İSTİYOR MUSUNUZ?

Zam istiyor musunuz? sorusuna ise bu vatandaşın hayır cevabını verdiği görüldü. Bunun üzerine sunucu"Buradan hükümete sesleniyorum. Ankara'daki emekli vatandaşlar zam istemiyor. Kesinlikle zam yapmayın" dedi. 

YURT DIŞINDAN EMEKLİ OLMUŞ

Bu kişi açıklamasının devamında ise  yurt dışından geldim dedi ve yurt dışındna emekliliğiniz var mı? sorusuna "Evet" şeklinde cevap verdi ve Avustralya doları ile emekli maaşı aldığını söyledi. 

Açıklama aşağıdaki videoda 8'inci dakikada.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç