Emekli maaş zammı ve vergisiz telefon ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Emekli maaş zammı ve vergisiz telefon ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı son dakika açıklamasında emekli maaş zammı ve vergisiz telefon ile bilgisayara değindi.

Finans Magazin 24 Ağu 2023 14:51 7
Emekli maaş zammı ve vergisiz telefon ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaş zammı, üniversitelilere vergisiz telefon ve ev hanımlarına emelilik açıklaması geldi.

 AK Parti Genel Merkezi'ndeki Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katılan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada vergisiz telefon hakkında son duruma değindi.

Açıklamasına toplantının hayırlı olmasını dileyerek başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Son derece anlamlı bir dönemde gerçekleştiriyoruz. 14 Ağustos tarihinde partimizin kuruluş yıl dönümünü idrak ettik. 22. yaşını coşku ile kutlayacağız. Zorlu mücadelemizdeki kilometre taşlarını hatırlayacak, geleceğimize yön vereceğiz" dedi ve açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

"Bir 5 sene daha ülkemize hizmet etme şerefine nail olduk. 28 Mayıs'ın türk siyasetindeki sarsıntısı devam ediyor. Muhalefette hemen her gün bir skandal patlak devam ediyor. Masanın altına sayısız ihaneti, kirli pazarlığı saklamışlar. Pandoranın kutusu açıldıkça siyasi ahlak dersi verenlerin gerçek yüzü ortaya çıkıyor.

Ortaya saçılanlar buz dağının görünen yüzü. Asıl pazarlıklar asıl kamuoyuna gelmedi. Listede bile olmayan partiye devletin kritik makamlarını altın tepside sunan, 37 vekil kaptıran kişinin bölücü örgüt uzantılarına neler vaat ettiğini tahmin bile edemiyoruz. Seçimlerden bu yana geçen her gün ülkemizin nasıl bir uçurumdan döndüğünü bizlere hatırlatıyor.

Bazı karanlık noktaların da artık açıklığa kavuşması gerektiğine inanıyoruz. Kapısını çaldığınız her partiye koltuğunuzun altında bir bakanlıkla gittiniz. Oy oranının bakmadan devleti rehin verdiniz. Kandil'deki terör baronlarına acaba neyi vaadettiğniz. Pensilvanya'daki hangi sözleri verdiniz ki milletin sinir uçları ile oynayarak uçak bileti paylaşıyor. Pensilvanya'daki hamburgercide 8 saat ne konuştunuz. Devletimizin kurumlarını neden hedef alıp itibarsızlaştırmaya çalıştınız? Kılıçdaroğlu'nun bu soruları bir an önce cevaplamalı. Kılıçdaroğlu yenilen pehlivan güreşee doğymaz hesabı yeni bir bahane üretmek yerine çıkıp millete hesap versin"

EMEKLİLERE MAAŞ ZAMMI

Emeklilere maaş zammı konusuna değinen Erdoğan, "Emeklilerimizden gelen serzenişilerin farkındayız. Bu konuda ilk adımlarını yıl sonuna kadar atacağız" dedi.

ÜNİVERSİTELİLERE VERGİSİZ TELEFON VE BİLGİSAYAR

Üniversitelilere vergisiz telefon ile ilgili açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 

Üniversiteli gençlere ve ev hanımlarına verdiğimiz sözleri tek tek tutacağız"

YIL SONUNDA

Öğrencilere vergisiz telefonun yıl sonunda geleceği öğrenildi. Başvuru başladığında haberdar olmak için aşağıdaki linklerden mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için >>> TIKLAYIN
İOS için >>> TIKLAYIN
Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (7)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
Böyle adaletsizlik olmaz emekli perişan emekli olduğumda 17tane küçük altın alırken şimdi 5tane alamıyorum önüne geleni oy için emekli yapalım ama maaşlarını arttırmayalım bu vicdanla bağdaşmayan bir şey.
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Ben soyleyeyim size 30 şubatta .
Ziyaretçi 11 Ay Önce
şimdi zam yapmalısınız emekli bitti yıl sonu nedir.mart sonunu sizde göreceksiniz.belediye ye bu iki partiyi kesinlikle secmicez
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Yıl sonuna kadar emekli ölsün yani yazık çok yazık
Ziyaretçi 11 Ay Önce
taşoren çalışanları da kadro diye söylese ne olur