Emekli Emniyet Müdüründen Suriyeli Polis Alımı Yapılacak İddiası
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Emekli Emniyet Müdüründen Suriyeli Polis Alımı Yapılacak İddiası

Emekli Emniyet Müdürü Feramuz Erdin yaptığı son dakika açıklamasında Suriye kökenli vatandaşların polis yapılabileceğini iddia etti.

Çalışma Hayatı 28 Mart 2022 13:24 0
Emekli Emniyet Müdüründen Suriyeli Polis Alımı Yapılacak İddiası

Emekli Emniyet Müdürü Feramuz Erdin çok konuşulacak bir son dakika açıklamasında bulundu.


Oda TV'ye açıklamalarda bulunan Erdin, emniyet teşkilatında son dönemlerdeki beyin göçünü anlattı. Söz konusu açıklamada Erdin, "Emniyet teşkilatındaki yönetici sınıfındaki en kapsamlı beyin göçü FETÖ’nün tüm kadroları ele geçirmek amacıyla vahşice mobbing yaptığı 2005 yılından sonra arttı. O dönemde aralarında benim de bulunduğum yüzlerce kişi Emniyet kadrolarından ayrılarak özel sektöre geçti." ifadelerini kullandı. Erdin, "Emniyette ikinci dalga bu kez FETÖ üyesi olanların tasfiyesi ile yaşandı. Hırsları, zorla ele geçirdikleri mevkileri bir süre sonra kendilerine de yar etmedi. Aralarında gerçekten müthiş beyinler, çok yetenekli personel vardı." ifadelerini kullandı.


SURİYELİ POLİS İDDİASI

Erdin açıklamasının devamında flaş bir iddia ortaya attı. Erdin Suriye kökenli vatandaşlık sahiplerinin polis yapılabileceği iddiasında bulundu ve " Muhtemelen “kültür ve lisan” uyumunu sağlamak mazereti adı altında Suriyeli polis istihdamına çok yakında başlanacaktır." dedi.


BU İDDİA SOSYAL MEDYADA TT OLDU


Bu iddia sonrası sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapıldı ve Suriyelilerin polis yapılması iddiasına tepki gösterildi.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç