Eltilerin Savaşı: Ben Daha Güzelim Diyerek Eltisini Vurdu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Eltilerin Savaşı: Ben Daha Güzelim Diyerek Eltisini Vurdu

İstanbul'da meydana gelen olayda iki elti arasında ben daha güzelim kavgası çıktı. Çıkan kavgada silah konuştu.

Son Dakika 8 Mayıs 2022 12:05 0
Eltilerin Savaşı: Ben Daha Güzelim Diyerek Eltisini Vurdu

Eltilerin savaşı: Film değil gerçek oldu. İstanbul Sarıyer'de yaşanan olayda eltiler arası kıskançlık silahlı yaralama ile sona erdi.

Sarıyer'de meydana gelen olay Çeyırbaşı Mahallesi'nde bulunan bir evde yaşandı. Eltiler arasında sürekli olarak devam eden kıskançlık bu sefer kavgaya dönüştü. Sözlü olarak Sevtap G ile Eve Aydoğan arasında çıkan tartışma lbüyüdü.

SİLAHI AĞZINA SOKTU

Gelen son bilgilere göre güzellik üzerine çıkan tartışmada Sevtap G. isimli kadın, belinden silahını çekti ve tartışmanın büyümesi üzerine Ece Erdoğan'ın ağzına soktu. Kendine hakim olamayan kadın silahın tetiğine bastı ve silah ateş altı. Eltisini ağzından vuran kadın , daha sonra silahı yere attı ve bölgeden kaçarak uzaklaştı.

Silah sesini duyan çevredeki vatandaşlar hemen duruma müdahale etti ve durumu sağlık ile polis akiplerine bildirdi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri ilk müdahalesini bölgede yaptıkları yaralı kadını hemen ambulansla Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı ve burada tedavi altına aldı. 

Bölgeye gelen polis ekipleri ise olay ile ilgili soruşturma başlattı. Çevredeki kalabalık dağıtıldı ve güvenlik önlemleri alındı. Silah polis ekiplerince alınırken olay yeri inceleme ekipleri bölgede incelemelerde bulundu. 

Hastaneye kaldırılan kadının durumunu şimdi iyi olduğu , ameliyat sonrası hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. 

Vurulan elti:

BEN DAHA GÜZELİM

Yaralanan kadın , polis ekiplerine verdiği ifadede eltisinin kendisini kıskandığını , öldürmek istediğini söyledi. Kendisine küfürler ettiğini, hakaretler ettiğini ve silah çektiğini söyleyen kadın, silahı almak istediği anda silahın ateş aldığını söyledi. 

YAKALANDI

Polis ekipleri tarafından başlatılan soruşturma kapsamında bölgeden kaçan kadın , Kağıthane'de kıskıvrak şekilde yakalandı. Gözaltına alınıp emniyete götürülen kadın hakkında kasten yaralama suçundan işlem yapıldı. Mahkemeye sevk edilen kadın tutuklandı ve cezaevine gönderildi. 

Saldırgan elti:

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç