Elon Musk, Yatırım Yapacağı Kripto Paranın Adını Verdi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Elon Musk, Yatırım Yapacağı Kripto Paranın Adını Verdi

Dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk, yatırım yapacağı kripto paranın adını verdi kripto para piyasasında hızlı yükseliş görüldü.

Kripto Paralar 19 Haz 2022 09:46 1
Elon Musk, Yatırım Yapacağı Kripto Paranın Adını Verdi

Kripto paralar çakılırken Elon Musk'tan bir kripto hakkında paylaşım geldi: Hızlı yükselişe geçti.

Tesla ve SpaceX'in sahibi, dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk, Doge Coin hakkında bir son dakika açıklamasında b ulundu. Az önce Twitter adresi üzerinden bir açıklama yapan Musk, Doge Coin hakkında dikkat çeken 5 kelimelik paylaşım sonrası Doge Coin yükselişe geçti.

DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİM

Elon Musk Twitter adresi üzerinden yaptığı son dakika açıklamasında Doge Coin ile ilgili, "I will keep supporting Dogecoin" ifadelerini kullandı. İşte Musk'un o paylaşımı:

Doge Coin'e desteğinin süreceği paylaşımını yapan Elon Musk'un bu Tweet'ine cevap olarak bir twitter kullanıcısı şu şekilde paylaşım yaptı:

Bu Twitte kişi, Elon Musk'a madem öyle almaya devam et dedi. Elon Musk ise altta verdiği cevapta devam edeceğini söyledi. 

DOGE COİN YÜKSELİŞE GEÇTİ

Elon Musk'un bu paylaşımı sonrasında Doge Coin'de yükseliş başladı. Açıklama öncesine kadar 0,04953 dolar seviyesinde olan Doge Coin, bu açıklama sonrası hızlı bir toparlanma içerisine girdi ve şimdi 0,055993 dolar seviyesine yükseldi. 

TL karşılığına bakacak olursak açıklama öncesi 0,8578596 kuruş olan Doge Coin, açıklamadan sonra 0,97035879 TL'ye yükseldi ve kısa sürede yüzde 13'lük değer kazandı. 

BİTCOİN NE KADAR?

Gece 17 bin 600 dolarlara düşen Bitcoin'de bu açıklama sonrası biraz toparlanma görüldü ve şu sıralar 18 bin 331 dolar seviyesinde işlem görüyor. 

1 Ethereum fiyatı ise 956 dolar seviyesinde seyrediyor.

Uyarı: Haberde yer alan bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
İnanmayın artık şu btc lere. Hepsi vurgun peşinde