Elon Musk Twitter'ın Büyük Ortağı Oldu: Hisse Fiyatı Hızlı Yükseldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Elon Musk Twitter'ın Büyük Ortağı Oldu: Hisse Fiyatı Hızlı Yükseldi

Elon Musk bir son dakika açıklaması yaptı ve Twitter hisselerinin büyük çoğunluğunu aldığını söyledi. Hisseler kısa sürede hızlı yükseldi.

Borsa 4 Nisan 2022 14:32 0
Elon Musk Twitter'ın Büyük Ortağı Oldu: Hisse Fiyatı Hızlı Yükseldi

Elon Musk , Twitter hisselerinin büyük çoğunluğu Elon Musk satın aldı.


Dünyanın en zengin insanları listesinde ilk sırada olan Space X ve Tesla 'nın sahibi Elon Musk, sosyal medya hesabı üzerinden bir son dakika açıklamasında bulundu. Twitter adresinden açıklamada bulunan Musk, bir açıklaması ve yatırımı ile yine bir hissede ciddi kazanç elde etti. Gelen son bilgilere göre Elon Musk'un Twitter hisselerinin yüzde 9.2'lik kısmını aldığı öğrenildi.


Bunu sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Elon Musk, pasif hisse satın aldığını söyledi ve bu hisse alımı ile Twitter 'ın en büyük yatırımcısı oldu. Aldığı hisse ile Twitter'ın en büyük hisse ortağı olan Musk'ın bu hamlesi , hisselerin ciddi değer kazanmasına neden oldu.


DAHA ÖNCE THE VANGUARD GOUP 'TU


Twitter hisselerinin şimdiye kadarki en büyük hisse ortağ , yüzde 8.39'luk oranı ile The Vanguard Group'tu. Ancak son satın alma ile birlikte Elon Musk , Twitter hissesinin en büyük pay sahibi oldu.


TWİTTER HİSSELERİNDE MUSK SONRASI HIZLI YÜKSELİŞ


Twitter hisselerinin Elon Musk tarafından satın alınmasının ardından hisselerde ciddi bir artış görüldü. Gelen son bilgilere göre Twitter hisselerinde yüzde 26 civarında bir artış olduğu görüldü.


BİR ANKET YAYINLAMIŞTI


Geçtiğimiz gün Twitter adresi üzerinden bir anket yayınlayan Musk, takipçilerine , Twitter'ın ifade özgürlüğü konusuna önem verip vermediğini sormuştu. Bu anket sonrası Musk, Twitter hisselerini aldı.


HİSSEDE SON DURUM NE?


Şu sıralar Twitter'ın hisse fiyatı 39,31 dolar seviyesinde. Yani 577 lira seviyesinde. Twitter hisselerine baktığımızda son günlerde fiyatta yaşanan yükseliş şu şekilde :



Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç